×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 16. aprīlis
Šodien sveicam: Mintauts, Alfs, Bernadeta
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-04-29
Iedzīvotājus aicina uz tikšanos par Helmaņa un Jūdažu ielas pārbūves projektiem

Siguldas novada pašvaldība aicina iedzīvotājus otrdien, 30. aprīlī, plkst. 18.30 kultūras centrā „Siguldas devons” uz informatīvu tikšanos par Helmaņa un Jūdažu ielas pārbūves projektiem, kuros veikti uzlabojumi atbilstoši Siguldas identitāti veidojošajam tematiskajam plānojumam.

Saskaņā ar Siguldas identitāti veidojošo tematisko plānojumu, ko izstrādājuši pilsētplānošanas eksperti un kas pēdējo divu gadu laikā vairākkārt publiskās diskusijās apspriests ar novada iedzīvotājiem, Siguldā ir paredzētas četras ielu kategorijas, nosakot katrai kategorijai noteiktas prasības brauktuvei, zaļajai zonai, gājēju, kā arī riteņbraucēju zonām. Ņemot vērā šo plānošanas pieeju, lai ieviestie risinājumi visā pilsētā būtu saskaņoti un pārdomāti, pašvaldība uzsākusi korekcijas visos izstrādes stadijā esošajos ielu būvprojektos.

Siguldas novada pašvaldība 2019. gadā novada ielu un ceļu uzturēšanai un pārbūvei investēs aptuveni 7,5 miljonus eiro, arī turpmākajos gados pašvaldības prioritāte ir ielu un ceļu atjaunošana un izbūve. Plašāka informācija par plānotajiem ielu pārbūves, remonta un projektēšanas darbiem pieejama pašvaldības informatīvā izdevuma „Siguldas Novada Ziņas” marta numurā


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi