×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-04-30
Izsludināta detālplānojuma projekta publiska apspriešana

Siguldas novada pašvaldības dome 2019. gada 18. aprīlī ir pieņēmusi lēmumu „Par detālplānojuma projekta nekustamajiem īpašumiem Atbrīvotāju iela 26, zemes vienības ar kadastra apzīmējumu 8015 002 0152, Atbrīvotāju iela 26A, zemes vienības ar kadastra apzīmējumu 8015 002 2510, Atbrīvotāju iela 26B, zemes vienības ar kadastra apzīmējumu 8015 002 2561, Atbrīvotāju iela 26C, zemes vienības ar kadastra apzīmējumu 8015 002 0153 un Atbrīvotāju iela 28, zemes vienības ar kadastra apzīmējumu 8015 002 2502 Siguldā, Siguldas novadā, nodošanu publiskajai apspriešanai”, (prot.Nr.6, 18.§).

Detālplānojuma projekta publiskās apspriešanas termiņš ir noteikts no 2. līdz 30. maijam, bet sabiedrības līdzdalības sanāksme notiks 22. maijā plkst. 16.00 Siguldas novada būvvaldē, Zinātnes ielā 7, Siguldas pagastā, Siguldas novadā. Rakstiskus priekšlikumus un ierosinājumus var iesniegt Siguldas novada pašvaldības Pakalpojumu centrā, Raiņa ielā 3, Siguldā, sūtot pa pastu Siguldas novada pašvaldībai Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, vai sūtot uz e-pasta adresi pasts@sigulda.lv.

Detālplānojuma projektā viens no galvenajiem teritorijas racionālas plānošanas uzdevumiem ir paredzēt dzīvojamās apbūves iekļaušanu labiekārtotā, Siguldas pilsētai raksturīgā, pilsētvidē un paredzēt tai nepieciešamās transporta infrastruktūras un inženiertehniskās apgādes tīklu izbūvi.

Ar detālplānojuma redakciju var iepazīties Zinātnes ielā 7, 3. stāvā Siguldas pagastā, Siguldas novadā, un pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv vai valsts vienotajā ģeotelpiskās informācijas portālā www.geolatvija.lv teritorijas attīstības plānošanas sadaļā. Informāciju par detālplānojuma izstrādi interesenti var saņemt Siguldas novada Būvvaldē, iepriekš sazinoties ar detālplānojuma izstrādes vadītāju, zvanot uz tālruņa numuru 67800961.

Pielikumā:

1. Paskaidrojuma raksts
2. Teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumi
3. Grafiskā daļa I
4. Grafiskā daļa II


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi