×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-05-02
Turpinās ielu bedrīšu remontdarbi ar karstā asfaltbetona tehnoloģiju

Siguldas novada pašvaldības Teritorijas attīstības pārvalde informē, ka turpinās novada ielu asfaltbedrīšu remontdarbi, kurus, pielietojot karstā asfaltbetona tehnoloģiju, veic uzņēmums „DGR Serviss”.

Bedrīšu remonts ar karstā asfaltbetona pilno un karstā asfaltbetona nepilno tehnoloģiju veikts 437,5 m2 platībā šādās Siguldas ielās: Allažu, Nītaures, Atbrīvotāju, Pils, Strēlnieku, Ata Kronvalda, Ausekļa, Cēsu, Dārza, Gaismas, Krišjāņa Barona, Leona Paegles, Oskara Kalpaka, Parka, Pulkveža Brieža, Rīgas, Rūdolfa Blaumaņa, Skolas, Šveices un Institūta ielā.

Atsevišķās ielās, piemēram, Pulkveža Brieža un Peldu ielā, kur nav lietderīgi remontu veikt ar karsto asfaltbetonu, bedrīšu remontu plānots veikt pēc tehnoloģijas, ko ielu un ceļu uzturēšanā pielieto arī  VAS „Latvijas Valsts ceļi” – aizpildot bedrītes ar bitumena emulsiju un sīkšķembām. Minētajā Pulkveža Brieža un Peldu ielā, kā arī, iespējams, vēl atsevišķās ielās remontdarbus ar bitumena emulsiju un sīkšķembām plānots uzsākt tuvāko nedēļu laikā – informācija  par remontdarbu uzsākšanu tiks publicēta pašvaldības tīmekļa vietnē. 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi