×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-05-03
Siguldiete iegūst bronzas medaļu pasaules čempionātā šahā

Siguldiete Sandra Harlinska izcīnījusi bronzas medaļu pasaules senioru komandu čempionātā šahā, kas noslēdzās pagājušajā nedēļā Rodas salā Grieķijā.

Latvijas dāmu izlase vecuma grupā virs 50 gadiem startēja 26 komandu konkurencē kopējā vīriešu un sieviešu komandu turnīrā. Latvijas komanda izcīnīja trīs komandu uzvaras, vienu reizi cīnījās neizšķirti, bet piecas reizes zaudēja, gūstot 7 punktus un 22. vietu kopvērtējumā. 

Vērtējot tikai sieviešu komandas, Latvijas izlase pasaules čempionātā ieguva bronzas medaļas, atpaliekot no čempionēm krievietēm un otrās vietas ieguvējām vācietēm. 

Latvijas sieviešu izlase pasaules senioru komandu čempionātā piedalījās jau piekto reizi, taču mūsu meistarkandidātei Sandrai Harlinskai šīs bija pirmās šāda veida sacensības. Siguldas Valsts ģimnāzijas šaha skolotājas Sandras Harlinskas dalību pasaules senioru čempionātā finansiāli atbalstīja Siguldas novada pašvaldība.

Iegūtā medaļa siguldietei ir jau otrā pēdējā mēneša laikā. Pirms dažām nedēļām Jūrmalā notikušajā Latvijas senioru čempionātā, kurā vienā turnīrā spēlēja gan vīrieši, gan sievietes, Sandra Harlinska ar 3,5 punktiem no 7 iespējamiem ieguva Latvijas čempiones titulu S50 vecuma grupā sieviešu konkurencē. 

Attēlā otrā no kreisās – Sandra Harlinska.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas šaha kluba  valdes loceklis
Visvaldis Gercāns


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi