×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-05-07
Novadniecēm medaļas Latvijas čempionātā badmintonā

4. un 5. maijā Valmierā norisinājās Latvijas čempionāts badmintonā U13 un U17 vecuma grupās; vairākas medaļas izcīnījušas arī Siguldas jaunās badmintonistes.

Jau otro gadu pēc kārtas U17 grupas vienspēļu turnīrā Latvijas čempiones titulu izcīnīja trīspadsmit gadus vecā siguldiete Anna Kupča, kura finālā ar rezultātu 21:16, 21:12 uzvarēja Annemariju Lorēnu Priedi no Rīgas. Trešo vietu ieguva „Siguldas badmintona kluba”/Siguldas Sporta skolas pārstāve Annija Rulle-Titava, bet 4. vietā ierindojās Arta Priedniece, kura ieguva čempiones titulus abos dubultspēļu turnīros. Amanda Sofija Grosberga un Paula Mackēviča šajā grupā ierindojās 7. un 13. vietā.

Meiteņu pāru turnīra finālā Arta Priedniece aizraujošā cīņā kopā ar Arīnu Babri no Valmieras pārspēja novadnieces Annu Kupču un Anniju Rulli-Titavu ar rezultātu 16:21, 21:18, 24:22, bet jaukto dubultspēļu izšķirošajā spēlē duetā ar Paulu Eliasu Rozenvaldu no Jelgavas uzvarēja Annu Kupču un Dāvi Strazdiņu no „Siguldas badmintona kuba”/Siguldas Sporta skolas ar rezultātu 21:10, 21:15. Amanda Sofija Grosberga pārī ar Raineru Zviedru no Valmieras ierindojās 7. vietā.

Annija Rulle-Titava vēl vienu bronzas medaļu ieguva „miksta” pārī ar Alenu Zandovski, kurš savukārt ar Dāvi Strazdiņu izcīnīja sudrabu jauniešu dubultspēļu turnīrā, finālā triju setu cīņā piekāpjoties rīdziniekiem Robertam Renāram Miščenko un Oskaram Saulītim ar rezultātu 24:22, 16:21, 11:21. Vienspēļu turnīrā veiksmīgākais no siguldiešiem bija Alens Zandovskis, kurš izcīnīja ceturto vietu. Savukārt meiteņu dubultspēlēs ceturto vietu ieguva A.S.Grosberga un P.Mackēviča.

U13 vecuma grupā lielākos panākumus un pilnu medaļu komplektu no Siguldas badmintonistiem izcīnīja Madara Mackēviča, vienspēļu turnīrā iegūstot bronzu, „mazajā finālā” ar rezultātu 21:11, 21:12 – zeltu, bet jauktajās dubultspēlēs izcīnīja sudrabu pārī ar Edgaru Romku no Cēsīm. Bronzu meiteņu dubultspēlēs ieguva arī siguldietes Letīcija Ļeonova un Laura Petrovska.

Jāpiebilst, ka vienspēlēs meitenēm 5. vieta Laurai Petrovskai, sestā – Leilai Annai Siliņai, astotā – L.Ļeonovai, vienpadsmitā – Agatei Štamerei, sešpadsmitā – Madarai Pavlovai un septiņpadsmitā – Aleksandrai Dombrovskai. Piektā vieta dubultspēlēs M.Pavlovai un L.A.Siliņai.

Plašāka informācija un rezultāti aplūkojami šeit.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi