×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-05-08
Turpinās publiskā apspriešana par gāzes uzpildes staciju un automazgātuvi Pulkveža Brieža ielā 31

Siguldas novada Būvvalde līdz 6. jūnijam ir nodevusi publiskai apspriešanai SIA „Līrikera-M” būvniecības ieceri par gāzes uzpildes stacijas un automazgātuves jaunbūvi Pulkveža Brieža ielā 31, Siguldā.

Lai saskaņotu iedzīvotāju viedokli ar būvniecības ierosinātāja interesēm, pašvaldība aicina iedzīvotājus aktīvi iesaistīties publiskajā apspriešanā, līdz 6. jūnijam aizpildot un pašvaldības Būvvaldē iesniedzot aptaujas lapu.

Kā nosaka Siguldas novada teritorijas plānojums 2012.-2024. gadam, zemesgabals Pulkveža Brieža ielā 31 atrodas publiskas apbūves teritorijā ar īpašiem apbūves noteikumiem (apzīmējums teritorijas plānojumā P-10), kas paredz zemesgabalu izmantot publiskai apbūvei, tajā skaitā degvielas uzpildes staciju, vairumtirdzniecības vai noliktavu ēku vai citu līdzīgu ēku būvniecībai.

Mēneša laikā pēc publiskās apspriešanas beigām Būvvalde sagatavos iedzīvotāju viedokļu apkopojumu, īpaši vērtējot to nekustamo īpašumu īpašnieku/tiesisko valdītāju viedokļus, kuru nekustamie īpašumi robežojas ar zemesgabalu, kurā plānota būvniecība. Pēc tam Būvvalde pieņems gala lēmumu par būvatļaujas izdošanu vai atteikumu izdot būvatļauju; gadījumā, ja tiks pieņemts lēmums par atteikumu, būvniecības projekta attīstītājam būs iespēja šo lēmumu pārsūdzēt tiesā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi