×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-05-09
Notiks veselīga uztura un fizisko aktivitāšu nometnes skolēniem
Ar Eiropas Sociālā fonda atbalstu šovasar novadā norisināsies vairākas veselīgam uzturam un fiziskām aktivitātēm veltītas skolēnu dienas nometnes, ko organizēs  „Siguldas Sporta skolas atbalsta biedrība” un „Laurenču sākumskolas vecāku atbalsta biedrība”. 
 
Sporta skolā šovasar piedāvā šādas nometnes: 

• no 3. līdz 7. jūnijam – nometne „Tici – Tu vari!” un nometne „Sporta karalienei pa pēdām”, abas 8 līdz 12 gadus veciem bērniem;
• no 12. līdz 16. augustam – nometne „Bumbiņa ir ātra” 7 līdz 14 gadus veciem bērniem un „Sportotprieks – ūdens” 7 līdz 12 gadus veciem bērniem.
• no 19. līdz 23. augustam – nometne „Bumbiņa ir apaļa” 8 līdz 10 gadus veciem bērniem.

Par skolēnu dalību Siguldas Sporta skolas nometnēs interesenti aicināti sazināties ar „Siguldas Sporta skolas atbalsta biedrības” pārstāvi Karīnu Putniņu, zvanot uz tālruņa numuru 29360283.
 
Laurenču sākumskolā skolēniem būs iespēja apmeklēt nometni „Veselā laurēnā vesels gars”. Šī nometne astoņus līdz deviņus gadus veciem bērniem notiks no 10. līdz 14. jūnijam, savukārt 10 līdz 12 gadus veciem bērniem – no 5. līdz 9. augustam. Par skolēnu dalību nometnēs Laurenču sākumskolā interesenti aicināti sazināties ar „Laurenču sākumskolas vecāku atbalsta biedrības” pārstāvi Vanesu Čeičinieci, zvanot uz tālruņa numuru 28740723.
 
Visas nometnes var uzņemt līdz 24 bērniem lielu grupu un ilgs 1 nedēļu, pa 6 stundām ik darba dienu – no plkst. 9.00 līdz 15.00 (laiks var tikt precizēts). 
 
Nometnes tiek īstenotas Eiropas Sociālā fonda projekta Nr. 9.2.4.2/16/I/018 “Esi vesels Siguldas novadā!” ietvaros. Projekta mērķis ir sekmēt Siguldas novada iedzīvotāju veselības veicināšanas aktivitātes un slimību profilaksi, radot iedzīvotājiem iespēju iesaistīties veselību veicinošās, izglītojošās un slimību profilakses pasākumos un veicinot iedzīvotāju veselības paradumu maiņu. Projekts tiek īstenots kopš 2017. gada aprīļa un noslēgsies 2019. gada decembrī. Kopējais plānotais projekta finansējums ir 200132,27 eiro, tai skaitā Eiropas Sociālā fonda finansējums 170112,42 eiro un valsts budžeta finansējums – 30019,84 eiro.

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi