×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-05-09
18. maijā notiks papildu bobsleja stūmēju atlase

Murjāņu sporta ģimnāzijā sestdien, 18. maijā, notiks papildu bobsleja stūmēju un jauno skeletonistu atlase, kas ir papildu iespēja tiem sportistiem, kuri nevarēja piedalīties pirmajā šī gada atlasē, vai arī tajā saņēma mājas uzdevumu. Atlase sāksies plkst. 12.00 Murjāņu Sporta ģimnāzijas manēžā. Reģistrācija un sagatavošanās notiks jau no plkst. 11.00.

Lai veicinātu iekšējo konkurenci komandā un panākumu turpinājumu nākotnē, atkārtoti tiek meklēti jauni talanti bobslejā un skeletonā. Nākamajā sezonā ierindā atgriezīsies arī titulētākais bobsleja pilots Oskars Melbārdis, līdz ar to nepieciešami stūmēji arī viņa ekipāžām divniekos un četriniekos.

Latvijai nākamajai sezonai nepieciešamas vismaz trīs spēcīgas komandas četriniekos, jo augstā līmenī startēs arī siguldietis Ralfs Bērziņš, tāpat Latvijai ir arī vairākas jaunas ekipāžas Eiropas kausu apritē. Līdz Pekinas ziemas olimpiskajām spēlēm vēl ir trīs gadi un labākajiem stūmējiem jau no šīs atlases ir iespēja kļūt par olimpiešiem.

Latvijas Bobsleja un skeletona federācija aicina atlasē piedalīties spēcīgus un ātrus jauniešus vecumā no 16 līdz 26 gadiem, kuru augums ir vismaz 175 centimetri. Bobsleja atlases testu programmā iekļauts 30 metru skrējiens gaitā un bobsleja trenažiera stumšana. Vēlamais rezultāts, kas jāuzrāda kandidātiem 30 metru skrējienā gaitā ir vismaz 3,20 sekundes.

Papildu informācija pieejama www.bobslejs.lv vai zvanot uz tālruņa numuriem 22333953, 67517373 vai 25442244 (skeletons).


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi