×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-05-09
Siguldietēm veiksmīgi starti pasaules skolēnu čempionātā orientēšanās sportā

No 29. aprīļa līdz 5. maijam Otepē, Igaunijā aizvadīts pasaules skolēnu čempionāts orientēšanās sportā, kurā piedalījās arī divas Siguldas novada orientieristes – Kristīne Brunere un Anete Actiņa.

Čempionāts 1. maijā sākās ar garo distanci. Meiteņu vecākajā, W1 grupā, kur startēja valstu izlases, kalnainajā un brikšņainajā Otepes apkārtnē 75 dalībnieču konkurencē bronzas medaļu izcīnīja Kristīne Brunere, zaudējot uzvarētājai no Zviedrijas tikai 1 minūti un 4 sekundes, savukārt Anetei Actiņai jaunāko meiteņu W2 valstu izlašu grupā 23. vieta 72 dalībnieču konkurencē. Vidējā distancē 3. maijā Kristīne Brunere izcīnīja augsto 8. vietu, bet Anete Actiņa – 18.vietu.

Valstu komandu kopvērtējumā, kas tiek noteikts pēc abu sacensību dienu rezultātu summas, pateicoties arī abu meiteņu sniegumam, W1 izlašu grupā Latvijas meiteņu komanda ar Kristīnu Bruneri sastāvā ieguva sudraba medaļas, divu dienu summā zaudējot Zviedrijas komandai mazāk nekā 2 minūtes. Savukārt Anetes Actiņas komanda W2 izlašu grupā ieguva 3.vietu, divu dienu summā zaudējot tikai Spānijas un Igaunijas komandām.

Sacensības noslēdzās ar draudzības stafeti, kur komandu sastāvi tiek izlozēti starp visu valstu dalībniekiem, un, kas netiek ņemta vērā kopvērtējumā. Kopumā pasaules čempionātā piedalījās 23 valstu pārstāvji.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi