×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-05-11
Norit atsevišķu ielu remontdarbi ar bitumena emulsiju un sīkšķembām

Šonedēļ Pulkveža Brieža ielā sākti seklo asfaltbedrīšu remontdarbi, pielietojot tehnoloģiju, ko ielu un ceļu uzturēšanā pielieto arī VAS „Latvijas Valsts ceļi” – aizpildot bedrītes ar bitumena emulsiju un sīkšķembām. Šāda veida remontu veic ielās, kur ceļa seguma stāvokļa dēļ nav lietderīgi bedrītes aizpildīt ar karsto asfaltbetonu, jo bedrītes, kaut arī salīdzinoši nelielas un seklas, ceļa seguma virskārtā ir daudz.

Remonta tehnoloģija paredz, ka bitumena emulsijas un sīkšķembu maisījums vajadzīgo cietības pakāpi sasniedz dažu dienu laikā pēc remontdarbu veikšanas – tikmēr no apstrādātājām ceļa seguma vietām transporta ietekmē atdalās liekie akmentiņi un paliek uz ceļa virsmas. Pēc tam, kad bitumena emulsijas un sīkšķembu maisījums vajadzīgo cietības pakāpi ir sasniedzis, sīkšķembas no brauktuves tiek notīrītas. Līdz liekā sīkšķembu materiāla novākšanai remontdarbu vietās Pulkveža Brieža ielā aicinām autovadītājus būt piesardzīgiem un remontētajos ielu posmos samazināt braukšanas ātrumu.

Asfaltseguma bedrīšu remontu ar bitumena emulsiju un sīkšķembām tuvāko dienu laikā plānots veikt arī Peldu ielā.

Atgādinām, ka šovasar tiks veikta Pulkveža Brieža ielas posma no Gāles līdz Pūpolu ielai asfaltseguma virskārtas nomaiņa, bet Pulkveža Brieža ielas posmā no Gāles līdz Aspazijas ielai asfaltseguma virskārtas atjaunošana tiek plānota nākamajā gadā pēc ūdensvada izbūves.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi