×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-05-13
Siguldas Valsts ģimnāzijai Entuziastu volejbola līgas čempionāta kauss

Siguldas Valsts ģimnāzijas jauniešu komanda 12. maijā, finālspēlē tiekoties ar „DeWALT“ komandu, izcīnīja uzvaru ar 3:0 (25:16; 25:23; 25:13) un ieguva Entuziastu volejbola līgas 5. līgas čempionāta kausu.

Finālspēli Siguldas Valsts ģimnāzijas komanda aizvadīja pilnā sastāvā – komandā piedalās Kārlis Gaigals, Valts Damroze, Renārs Knēža, Edvards Petrovskis, Ralfs Balodis, Mārtiņš Auziņš, Kristaps Liepa, Martins Dāvis Vēvers, Sandijs Suhānovs, Ralfs Knēža, Gabriēls Kokins, Gustavs Auziņš un skolas direktors Rūdolfs Kalvāns. Aizvadītās spēles rezultatīvākie spēlētāji komandā – Kārlis Gaigals (15 punkti), Martins Dāvis Vēvers (10 punkti) un Renārs Knēža (8 punkti).

Līgas sezonas labāko spēlētāju sarakstā iegūtie vidējie punkti – spēlē 1. vietā Ralfs Balodis, 2. vietā Kārlis Gaigals; uzbrukumā 1. vietā Kārlis Gaigals, 3. vietā Ralfs Balodis; blokā 1. vietā Valts Damroze; servēs 2. vietā Ralfs Balodis, 5. vietā Kārlis Gaigals.

Entuziastu volejbola līgas spēles tiek rādītas arī tiešraidē, kā arī spēļu ierakstus var redzēt Youtube kanālā. Spēļu foto var aplūkot šeit,, savukārt sacensību rezultāti un papildinformācija šeit.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas Valsts ģimnāzijas sporta skolotājs
Normunds Šulte


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi