×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 19. marts
Šodien sveicam: Jāzeps, Juzefa
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-05-13
Būs skatāma Mākslu skolas „Baltais flīģelis” Teātra studijas izrāde „Sprīdītis”

19. maijā plkst. 17.00 kultūras centrā „Siguldas devons” notiks Mākslu skolas „Baltais flīģelis” Teātra studijas jauniestudējuma pirmizrāde Annas Brigaderes lugai „Sprīdītis”.

Izrādes veidotāji par uzvedumu stāsta: „Mēs, teātra nodaļas audzēkņi un pedagogi, kopā ar Sprīdīti dodamies skatīt un izzināt Pasauli, dodamies meklēt Laimes zemi, jo dažkārt neprotam novērtēt to, kas mums ir, kas mums jau dots. Un nākas piedzīvot daudz briesmu un pārbaudījumu, kas ļauj ieraudzīt cilvēcisko attiecību, kārotās mantas un naudas patieso vērtību. Iegūstot dzīves mācību un rūdījumu, nezaudējot jūtīgu un atsaucīgu sirdi, mums tiek gluži neticama dāvana – atskārta, ka: “Tā nemaz pasaulē neiet, kā domā. Pavisam citādi. No tālienes viss izskatās diezin kā un, kad pieiet klāt, – pavisam citādi.” Tā pauž Sprīdītis, atgriezies mājās. Sirdsgudrība un atskārta, ka patiesi, nekur nav tik labi, kā mājās. Tikai no mums pašiem, mūsu attieksmes atkarīgs, kam un kādu vērtību piešķiram. Cik aktuāli un svarīgi šim laikam, kurā dzīvojam!”

„Sprīdīti” iedzīvināt palīdzējuši: režisore – Ārija Liepiņa-Stūrniece, māksliniece – Zinaīda Ceske, skatuves kustība un deja – Madara Luīze Muzikante, grims – Agita Zālīte un Teātra nodaļas audzēkņi, audiomontāža – Arnolds Dimants.

Ieeja izrādē – bez maksas.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas Mākslu skolas „Baltais flīģelis" 
projektu vadītāja
Elīna Gruzniņa


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi