×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-05-14
Notiks „Latvijas valsts mežu” kalnu divriteņu maratons

Svētdien, 26. maijā, no plkst. 10.00 Siguldā norisināsies lielākā un tradīcijām bagātākā velo seriāla – „Latvijas valsts mežu” kalnu divriteņu maratona – trešais etaps. Sacensību norises laikā plānoti ceļu satiksmes ierobežojumi, kā arī tiks mainīta automašīnu novietošanas kārtība pilsētas ielās.

Dalībniekiem tiek piedāvātas četras dažādas distances šķēršļotā apvidū (meža ceļi, takas, pļavas un ūdens šķēršļi) Siguldā un Gaujas senielejā:

- Sporta distance (44,8 km);
- Tautas distance (34,8 km);
- Veselības distance (18,6 km);
- bērnu distances (250–3000 m).

„Latvijas valsts mežu” kalnu divriteņu maratona trešo etapu plkst. 10.00 uzsāks jaunākie braucēji – bērni, plkst. 11.30 plānots Veselības brauciena starts, plkst. 12.00 pļavā pretī Siguldas pludmalei sacensībās dosies Sporta distances dalībnieki, savukārt plkst. 13.00 turpat startēs Tautas klases sportisti. Apbalvošana plānota laikā no plkst. 15.30. Tiks noteikti uzvarētāji individuālā un komandu vērtējumā, dažādās vecuma un dzimuma grupās.

Dalības maksa, ņemot vērā izvēlēto distanci, piesakoties līdz 19. maijam ir no 1 līdz 20 eiro, no 20. līdz 25. maijam – no 1 līdz 25 eiro, savukārt 3. kārtā (26. maijā) – no 2 līdz 30 eiro.Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes īpašniekiem, reģistrējoties Siguldas novada Tūrisma informācijas centrā Ausekļa ielā 6 tiks piemērota 20% atlaide dalības maksai. Maratona 3. etaps tiek organizēts ar Siguldas novada pašvaldības atbalstu.

„Latvijas valsts mežu” kalnu divriteņu maratona, sākotnēji SEB MTB sacensību seriāla, pirmsākumi meklējami 1997. gadā. Pašlaik tas ir viens no apmeklētākajiem MTB maratonu seriāliem Eiropā, jo katrā posmā piedalās no 1800 līdz pat 2300 dalībnieku. Sacensības notiek septiņos etapos no aprīļa beigām līdz oktobra sākumam dažādās Latvijas pilsētās.

Plašāka informācija, tajā skaitā par plānotajiem satiksmes ierobežojumiem tiks publicēta tīmekļa vietnē www.sigulda.lv. Sacensību nolikums, kā arī pieteikšanās – tīmekļa vietnē www.velo.lv.

 

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi