×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-05-15
Pašvaldības sporta laukumi gatavi vasaras sezonai
Lai nodrošinātu novadniekiem iespējas nodarboties ar aktīvu un sportisku dzīvesveidu, maijā veikti labiekārtošanas darbi Siguldas novada sporta laukumos, to sakārtošanā investējot vairāk nekā 10 tūkstošus eiro.
 
Depo sporta laukumā veikta futbola laukuma zāliena atjaunošana, jeb smilšošana, lai uzlabotu zāliena kvalitāti – zāliens pēc smilšošanas kļūst līdzenāks, augsnes sastāvs uzlabojas, tas kļūst nestspējīgāks un ūdens caurlaidīgāks. Lai jaunais zāliens būtu izturīgs, iedzīvotāji tiek aicināti līdz jūnija sākumam neizmantot futbola laukumu sporta aktivitātēm. Tāpat Depo sporta laukumā atjaunoti volejbola laukumu tīkli un smilts segums.
 
Pludmalē pie Gaujas, kur izvietoti pieci volejbola laukumi, veikta smilts seguma izlīdzināšana un kultivēšana, kā arī iegādāti un uzstādīti jauni norobežojošie tīkli. Arī sporta laukumā Peltēs izvietots jauns volejbola inventārs.
 
Labiekārtošanas darbi vēl turpināsies Raiņa parkā, kur remontdarbi tiek veikti skeitparka rampām, kā arī, uzklausot aktīvo novadnieku ierosinājumus, tiks uzstādīti pieci jauni elementi.
 
Sakārtoti ir arī sporta laukumi un tajos esošās iekārtas pie Siguldas 1. pamatskolas un Allažu sporta laukumā.
 
Nepieciešamie remontdarbi veikti arī brīvpieejas āra trenažieru laukumos Raiņa parkā, pie Siguldas 1. pamastkolas, Allažu pagasta pārvaldes, pie Jūdažu Sabiedriskā centra un Morē, aicinot novadniekus uz aktīvu dzīvesveidu svaigā gaisā.

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi