×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-05-16
Siguldā krāšņi aizvadīta Māmiņdiena

Lai vienotu Siguldas novada ģimenes, sveiktu māmiņas, kā arī iepriecinātu bērnus, 12. maijā tradicionāli notika ikgadējais Māmiņdienas gājiens, kas šogad pulcēja vairākus simtus dalībnieku.

Māmiņdienas gājiens no Svētku laukuma līdz dzelzceļa stacijas laukumam notika orķestra „Sudrabskaņa” pavadībā. Savukārt Māmiņdienas svētku pasākumā dzelzceļa stacijas laukumā kopā ar cirka māksliniekiem ikvienam bija iespēja iesaistīties dažādās aktivitātēs, meistarklasēs un radošajās darbnīcās. Pasākuma laikā tika apbalvoti krāšņāko ratu īpašnieki; katra māmiņa saņēma pārsteigumu no Siguldas novada uzņēmējiem, savukārt pasākuma sadarbības partneris Mammamuntetiem.lv aicināja piedalīties loterijā un iegūt vērtīgas balvas.

Projektu līdzfinansē Siguldas novada pašvaldība, pasākumu informatīvi atbalsta lielākā vecāku biedrība Latvijā Mammamuntetiem.lv.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi