×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-05-16
Balsojumā tiks izvēlēti „Siguldiešu 10 mīlētākie uzņēmumi 2019”

Līdz 30. maijam iedzīvotāji aicināti piedalīties akcijā „S!guldieši balsosiguldieši svin!”, kuras laikā tiks noskaidroti 10 siguldiešu mīlētākie uzņēmumi – ID karšu programmas partneri 2019. gadā. 

Par katru pirkumu ar Siguldas novada iedzīvotāja ID karti vai mobilās lietotnes QR kodu sadarbības partneru veikalos un pakalpojumu sniegšanas vietās klientam tiks izsniegts balsošanas žetons. Ar to katru dienu no plkst. 8.00 līdz 22.00 tirdzniecības centra „Šokolāde” 1. stāvā varēs nobalsot par savu iemīļotāko Siguldas uzņēmumu – ID karšu programmas partneri. Balsošanas žetoni tiks pieņemti līdz 30. maija plkst. 22.00. 

Balsojuma „Siguldiešu 10 mīlētākie uzņēmumi 2019” uzvarētāji tiks paziņoti 31. maijā Mīlētākās pilsētas svētku laikā, kas šogad norisināsies no 31. maija līdz 2. jūnijam un piedāvās aizraujošu pasākumu programmu. 

Šogad balsojums norisinās jau sesto reizi, pagājušajā gadā šo nomināciju ieguva bērnu centrs „Kā mājās”, kafejnīca „Mr. Biskvīts”, Jāņa Rozes grāmatnīca, kino „Lora”, salons „Ēra”, veikals „Elvi”, veikals „Datoru doktorāts”, lāzertaga poligons „Poligon 1”, „Siguldas boulings” un „Dabas laboratorija”.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi