×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-05-16
Aicina pieteikties Mīlētākās pilsētas svētku gājienam

No 31. maija līdz 2. jūnijam ar aizraujošu programmu tiks svinēti Mīlētākās pilsētas svētki. Kā allaž, svētku neatņemama sastāvdaļa būs tradicionālais novadnieku svētku gājiens, kas notiks sestdien, 1. jūnijā, plkst. 19.00. Svētku organizatori aicina novada uzņēmējus, iestādes, biedrības, amatiermākslas kolektīvus, sabiedriskās organizācijas, māksliniekus un mūziķus pievienoties gājienam.

Dalību gājienā var pieteikt līdz 27. maijam, rakstot uz e-pasta adresi  dace.plesa@sigulda.lv. Pieteikumā lūdzam norādīt kolektīva nosaukumu, kontaktpersonu, paredzamo gājiena dalībnieku skaitu un informāciju par tehniskajiem līdzekļiem, piemēram, automašīnām, ja tādus plānots izmantot. Kolektīvi savā noformējumā aicināti izcelt to, kas tiem mīļš un tuvs Siguldā.  

Svētku gājiens sāksies Siguldas dzelzceļa stacijas laukumā, pulcēšanās no plkst. 18.30. Gājiens virzīsies pa Pils ielu un Cēsu ielu līdz Svētku laukumam. Gājiena laikā svētku dalībniekus pārsteigs gaisa balonu vakara lidojumi, savukārt pēc gājiena Svētku laukumā notiks Valtera Krauzes vasarnīca – koncerts „Ko mīl siguldietis”, kurā piedalīsies Dināra Rudāne, Elza Rozentāle, Atis Ieviņš, Miks Dukurs, Dailes teātra aktieri Gints Grāvelis un Lelde Dreimane, kā arī grupa „Lady's Sweet”. Pēc koncerta svētku svinības turpināsies ar aizraujošu balli kopā ar Ivo Grīsniņa-Grīšļa muzikālo apvienību.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi