×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-05-16
Pieredzes apmaiņas pasākums bērnudārzā „Ābelīte”

Lai pilnveidotu pirmsskolu pedagogu kompetences darbā ar bērniem, 15. maijā bērnudārzā „Ābelīte” notika pirmsskolu pedagogu pieredzes apmaiņas pasākums „Pirmsskolas mācību priekšmeti āra vidē”. Pasākumā piedalījās pedagogi no Ķekavas, Baložiem, Carnikavas, Salaspils, Rīgas un Siguldas novada pirmsskolām.

Pedagogiem bija iespēja piedalīties sarunās, uzzināt par kompetenču ieviešanu pirmsskolā „Ābelīte”, tikties ar lektori Zani Oliņu, savukārt praktiskajā daļā pedagogi varēja gūt pieredzi rotaļnodarbībās āra vidē, aplūkot bērnudārza „Ābelīte” pedagogu izveidoto metodisko materiālu izstādi par pašgatavotām spēlēm un rotaļlietām no dabas materiāliem.

Apkopojot redzēto, pedagogi atzina, ka nodarbības āra vidē ir dabisks veids, kā ieviest kompetenču pieeju pirmsskolā – nodarbībās ir miers un radoša atmosfēra. Arī „Ābelītes” vadītāja Kristīne Medne apliecināja, ka, ieviešot izmaiņas ikdienas darbā un strādājot pēc Kompetenču pieejas, bērni aizrautīgi dara izvēlēto darbu, attīsta sevī paškontroles mehānismus, ir patstāvīgi, nestrīdas, nekaujas un ir labestīgi viens pret otru. „Ābelītes ” vadītāja atzina, ka teorētiski ir pierādīts un praktiski pamatots – ja bērns jaunākajā vecumā gūst pilnvērtīgu pašapkalpošanās pieredzi, tad jau piecos gados ir vairāk gatavs intelektuālam darbam, tāpēc ir nepieciešams turpināt iesākto un attīstīt bērnu patstāvību, radīt bērniem attīstošo uzdevumu izvēles iespējas.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi