×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-05-20
Siguldas valsts ģimnāzijas skolēns iegūst galveno balvu Eiropas eksāmenā

Tradicionāli Eiropas dienā, 9. maijā, ikviens Latvijas iedzīvotājs tika aicināts piedalīties Eiropas eksāmenā ar mērķi pilnveidot zināšanas un izpratni par Latviju Eiropā, kā arī stiprināt pilsonisko apziņu. Šogad 7.–9. klašu grupā labāko vidū iekļuva arī Siguldas Valsts ģimnāzijas 9. b klases skolēns Toms Mazītis, kurš atbildēja pareizi uz pilnīgi visiem jautājumiem.

Kārtojot Eiropas eksāmenu, svarīgi bija ne tikai pareizi atbildēt uz jautājumiem, bet arī to izdarīt pēc iespējas ātrāk. Toms bija to piecu 7.–9. klašu skolēnu vidū, kuri saņēma galveno balvu – dāvanu karti 95 eiro apmērā un atzinības rakstu par paveikto.

Eiropas eksāmens ir tests ar 20 jautājumiem, kas aptver dažādas tēmas. Ņemot vērā Eiropas eksāmena dalībnieku dažādo vecumu un zināšanu līmeni, dalībnieki izvēlas sev piemēroto jautājumu grupu. Eiropas eksāmenā 2019. gadā kopumā piedalījās 19 182 dalībnieki.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas valsts ģimnāzijas 9. b klases audzinātāja
Daiga Jēkabsone


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi