×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-05-21
Skolēni līdz 30. maijam aicināti saņemt norīkojumus darbam vasarā

Siguldas novada pašvaldība, sadarbojoties ar novada uzņēmējiem, arī šogad īsteno jauniešu nodarbinātības projektu. Kopumā saņemti 384 skolēnu pieteikumi. Skolēni, kuri atbilst noteikumos noteiktajiem kritērijiem, līdz 30. maijam laikā no plkst. 14.00 līdz 18.00 jauniešu iniciatīvu centrā „Mērķis”, Raiņa ielā 3, aicināti saņemt norīkojumu.

Kopējais saraksts ar skolēniem, kuri atbilst noteiktajiem kritērijiem, aplūkojams šeit. Skolēnus var identificēt pēc viņiem piešķirtajiem individuālajiem reģistrācijas kodiem.

Saņemot norīkojumu, skolēniem jāpievērš uzmanība darba devējam: ja tas ir bērnudārzs „Pīlādzītis”, Laurenču sākumskola, Siguldas novada pašvaldības Teritorijas attīstības pārvalde, Pakalpjumu centrs, Mores pagasta administrācija vai pašvaldības aģentūra „Siguldas Attīstības aģentūra”, ir jāapmeklē obligātā darba drošības instruktāža, kura notiks otrdien, 28. maijā, plkst. 16.00 jauniešu iniciatīvu centrā „Mērķis”, Raiņa ielā 3. Pārējās darbavietas darba drošības instruktāžu veiks pašas.

Atgādinām, ka skolēnu pieteikumos norādīto informāciju un deklarēto dzīvesvietu pārbaudīja pašvaldības speciālisti. Skolēnu atlasi konkrētām darbavietām, pamatojoties uz skolēnu pieteikumiem, kā arī darba devēju pieprasījumu, veica pašvaldības izveidota darba grupa. Ja skolēniem norādītajos uzņēmumos darba vietu nevarēs nodrošināt, tiks piedāvātas vakances citos uzņēmumos. Darbavietas šajā gadā piedāvā 50 uzņēmēji un 20 pašvaldības iestādes un struktūrvienības.

Vairākums 13–14 gadus veco skolēnu izvēlējušies darbu jūnijā, tomēr, saskaņojot iestāžu un uzņēmēju iespējas, daļai skolēnu darbs tiks piedāvāts jūlijā vai augustā. Savukārt tiem 13–14 gadus veciem skolēniem, kuriem nebija iespējams nodrošināt darbu pašvaldības iestādēs un struktūrvienībās, būs iespēja strādāt pie atsevišķiem uzņēmējiem, uzņēmumos strādājot divas nedēļas – tāpat kā pašvaldības iestādēs un struktūrvienībās.

Nodarbinātības pasākumus vasaras brīvlaikā finansēs, koordinēs un kontrolēs Siguldas novada pašvaldība. Papildu informācija pieejama, rakstot uz e-pasta adresi sandra.kirule@sigulda.lv.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi