×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-05-22
Notiks jauniešu deju kolektīva „Vizbulīte” koncerts

Mīlētākās pilsētas svētku izskaņā, 2. jūnijā plkst. 20.00 bobsleja un kamaniņu trasē „Sigulda” notiks jauniešu deju kolektīva „Vizbulīte” A grupas koncerts „Nošvīkst mani goda svārki, pār pagalmu pārejot”.

„Vizbulītes” nosaukumu nes vairāki deju kolektīvi, kas pārstāv dažādu paaudžu dejotājus un tāpēc šogad tiek svinēta ne viena vien jubileja.

2. jūnijā visi siguldieši un pilsētas viesi tiek aicināti uz jauniešu deju kolektīva „Vizbulīte” 10 gadu jubilejas koncertu. Šī „Vizbulīte” pulcē augstākās raudzes dejotājus un ir atzīta par 10. labāko deju kolektīvu Latvijā 32 kolektīvu konkurencē. Dejotāji piedalījušies divos Vispārējos latviešu Dziesmu un Deju svētkos. Savukārt pagājušās sezonas laikā piedalījušies divos neaizmirstamos projektos – izrādē „No zobena saule lēca” (Uģa Brikmaņa režija, Agra Daņiļeviča horeogrāfija) un deju lieluzvedumā „Vēstījums rakstos” par godu Latvijas Republikas neatkarības atjaunošanas gadadienai (Ineses Mičules režija, Agra Daņiļeviča, Dagmāras Bārbales un Ginta Baumaņa horeogrāfija)

Jau otro gadu sezonas noslēgumu „Vizbulīte” atzīmē pilsētas svētku laikā, un arī šoreiz sola skatītājus pārsteigt un iepriecināt ar koncertu divās daļās neierastajā skatuvē pie bobsleja un kamaniņu trases „Sigulda” – kalna galā, kur skatam paveras Gaujas senieleja.

Ieeja – bez maksas.

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā „Pašvaldība” – „Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem „Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi