×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-05-22
Izsludināta pieteikšanās Jaunatnes iniciatīvu projektu konkursam

Siguldas novada pašvaldība izsludina Jaunatnes iniciatīvu projektu konkursu Eiropas Sociālā fonda projekta Nr.8.3.4.0/16/I/001 „Atbalsts priekšlaicīgas mācību pārtraukšanas samazināšanai” ietvaros. Konkursā aicinātas piedalīties jaunatnes organizācijas. Viena projekta apmērs ir 4600 eiro, projektu iesniegumu atlases rezultātā tiks atbalstīti četri projekta iesniegumi. Iesniegšanas termiņš – 25. jūnijs. Projektus plānots uzsākt 1. septembrī.

 

Projekta iesniedzēji var būt:

  • jaunatnes organizācija (biedrība, kas ir ierakstīta Izglītības un zinātnes ministrijas administrētajā Jaunatnes organizāciju sarakstā);
  • jaunatnes organizāciju sarakstā neierakstīta biedrība vai nodibinājums, kas veic darbu ar jaunatni;
  • jaunatnes organizācija sadarbībā ar jauniešu iniciatīvu grupu;
  • jaunatnes organizāciju sarakstā neierakstīta biedrība vai nodibinājums, kas veic darbu ar jaunatni.

Lai pieteiktos konkursam, aizpildīts iesniegums un sadarbības partnera apliecinājums jāiesniedz Siguldas novada pašvaldībā Pils ielā 16, sūtot pa pastu, vai rakstot uz e-pasta adresi pasts@sigulda.lv līdz 25. jūnijam. CV ir kā obligāts pielikums projekta iesniegumam, ja iesnieguma sadaļā 2.6. „Projekta īstenošanā un administrēšanā iesaistītais personāls” ir minēta konkrēta persona; tas pats attiecināms uz sadarbības partneru apliecinājumu. Projektam jāatbilst Siguldas novada pašvaldībā izstrādātajam preventīvo un intervences pasākumu vidēja termiņa plānam priekšlaicīgas mācību pārtraukšanas mazināšanai. Plašāka informācija aplūkojama konkursa nolikumā. Vērtēšanas kritēriji pieejami šeit. Papildu informācija pieejama, rakstot uz e-pasta adresi gunita.romanovska@sigulda.lv un tīmekļa vietnē www.pumpurs.lv.

Jaunatnes iniciatīvu projektu konkurss tiek rīkots ar mērķi, lai veicinātu atbalsta aktivitātes jauniešu vidū arī ārpus formālās izglītības. Projekti ir vērsti uz priekšlaicīgas mācību pārtraukšanas riska grupas izglītojamo motivācijas palielināšanu turpināt izglītību un viņu aktīvas līdzdalības veicināšanu ikdienas dzīvē. Jaunatnes iniciatīvu projektu konkursus rīko projektā „Atbalsts priekšlaicīgas mācību pārtraukšanas samazināšanai” iesaistītās pašvaldības.

Patlaban Izglītības kvalitātes valsts dienesta īstenotajā projektā „Atbalsts priekšlaicīgas mācību pārtraukšanas samazināšanai” ir iesaistījušās un atbalstu saņem trīs Siguldas novada izglītības iestādes – Mores pamatskola, Allažu pamatskola un Siguldas pilsētas vidusskola.

Jaunatnes iniciatīvu projektu konkursi soli-pa-solim

Informāciju sagatavoja:
Izglītības pārvaldes projektu vadītāja
Gunita Romanovska


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi