×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-05-23
Baznīcu nakts pasākumi Siguldas novadā

Piektdien, 7. jūnijā, jau sesto gadu dievnamos visā Latvijā norisināsies Baznīcu nakts; starp vairāk nekā 150 dievnamiem arī Siguldas Romas katoļu baznīcā un Siguldas Evaņģēliski luteriskajā baznīcā norisināsies vairākas aktivitātes.

Baznīcu nakts Latvijā notiek kopš 2014. gada, un tās ideja līdz Latvijai atceļojusi no Austrijas, kur pirms nedaudz vairāk nekā 10 gadiem notika pirmais šāds kristīgās baznīcas konfesiju un draudžu kopīgi rīkots ekumēniskais notikums. Pasākuma ieceri atbalsta Latvijas lielāko kristīgo konfesiju vadītāji. Latvijā Baznīcu nakti organizē starpkonfesionālais nodibinājums „Baznīcu Nakts fonds”.

 

Siguldas Romas katoļu baznīcā:

  • Plkst. 18.00 fotoalbuma „Latvijas katoļu baznīcas” prezentācija. Pasākumā notiks tikšanās ar fotogrāfu Ilmāru Znotiņu, klātesošie varēs uzklausīt stāstījumu par dievnamu fotografēšanas specifiku, kā arī iegādāties apgāda „Jumava” izdoto grāmatu – fotoalbumu. Līdztekus baznīcas dārzā notiks dažādas aktivitātes bērniem;
  • plkst. 19.00 diskusija „Izaicini priesteri”, kuras laikā ikvienam būs iespēja uzdot priesterim dažādus interesējošus jautājumus;
  • plkst. 20.00 dievnama apskate;
  • plkst. 22.00 adorācija – meditatīvs lūgšanas laiks klusumā un mūzikas pavadījumā.

Pasākumu laikā klātesošie varēs uzzināt par vīraka lietošanu baznīcā, noskatīties filmas par vīraka tapšanu, iebērt vīraka graudiņus kūpināmajā svecē, kā arī aizdedzināt upursveci pie Dievmātes statujas. Intresenti Baznīcu nakts norisei varēs sekot līdzi Youtube kanālā Siguldas katoļu draudze.

Siguldas Evaņģēliski luteriskajā baznīcā:

  • Plkst. 20.00 Gospel mūzikas koncerts, kurā piedalīsies Siguldas baptistu draudzes un Siguldas Romas katoļu baznīcas mūzikas mākslinieki un koris.

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi