×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-05-24
Noskaidroti jauniešu biznesa ideju konkursa „Radi Siguldai” uzvarētāji

22. maijā norisinājās ideju konkursa „Radi Siguldai” noslēdzošā atlases kārta – jauniešu biznesa ideju prezentācijas. Savas idejas konkursa komisijai prezentēja pieci drosmīgie un aizrautīgie siguldieši. Jauniešu idejas ir saistītas ar tehnoloģijām, bērnu izglītību un jauniešu nodarbinātību, atrakciju pieejamību cilvēkiem ar invaliditāti, kā arī ūdens piegādes un vides piesārņojuma problēmas risinājumu.

Jaunieši idejas prezentēja atraktīvi un ar aizrautību. Īpašu prezentācijai bija sagatavojies konkursa jaunākais dalībnieks, 8. klases skolēns Gustavs Ameriks, kurš komisijai prezentēja jau gatavu produkta prototipu un demonstrēja tā pielietojumu.

Konkursā 1. vietu un balvu portatīvo datoru no atbalstītāja SIA „Kokpārstrāde 98” ieguva Andra Jenerta ideja. 2. vietu un iespēju piedalīties uzņēmējdarbības un līderības nometnē „Junior Achievement Unlocked” ieguva Oto Laiva. Savukārt dāvanu karti 120 eiro vērtībā no „Sigulda Adventures” saņēma 3. vietas ieguvēja Estere Vīksne.

Pieteikumus vērtēja SIA „Barakuda M” valdes locekle Dagnija Nuķe, jauniešu iniciatīvu centra „Mērķis” vadītāja Katrīna Leitāne, biznesa konsultants Kaspars Rumba, SIA „Green Villa” valdes loceklis Andris Strapcāns un Uzņēmējdarbības atbalsta punkta vadītāja Ina Stupele.

Jau ziņots, ka konkurss „Radi Siguldai” norisinājās otro reizi un šogad konkursam tika pieteiktas septiņas biznesa idejas. Konkursa komisija vērtēja biznesa idejas dzīvotspēju, aktualitāti, inovāciju un tirgus pieprasījumu.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi