×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-05-25
Aizvadīta Siguldas novada skolu 5.-6. klašu sporta diena

Ceturtdien, 23.maijā, Siguldas pilsētas stadionā norisinājās ikgadējās skolēnu sporta spēles, kurās spēkiem mērojās 5.-6.klašu skolēni – kopumā 17 komandas no visām novada skolām.

Katrs no 350 dalībniekiem veica četrus fiziskos pārbaudījumus – atspoles skrējienu, pildbumbas metienu, tāllēkšanu no vietas un kombinēto stafeti, kas sastāvēja no dažādu barjeru pārvarēšanas, līkločskrējiena un sprinta. Katra skolēna  rezultāts bija svarīgs, lai klase iegūtu pēc iespējas labāku vietu kopvērtējumā.

Notika arī divas komandu stafetes – vieglatlētikas stafete 4 x 125 m un “Lielās balvas” izcīņa, kurā visiem komandas dalībniekiem bija jāpārvar piepūšamās atrakcijas šķēršļi un visai komandai jāveic kopīgs darbs. Īpaši skaļš un emocionāls atbalsts no klasesbiedriem dalībniekiem bija tieši stafetēs.

Pasākuma noslēgumā komanda atbildēja uz deviņiem erudīcijas jautājumiem un desmito, kurā bija jānosauc trīs populārākie Siguldas novada iedzīvotāji. Atbildes bija ļoti pārliecinošas – Uģis Mitrevics, Martins Dukurs, Tomass Dukurs, Andris Šics un Juris Šics, prieks, ka tika pieminēts arī Siguldas Sporta skolas treneris un olimpietis Raivis Zīmelis.

Skolēnu rezultāti:

5.klašu grupā:

  • 1.vieta Laurenču sākumskolas 5.A klase.
  • 2.vieta  Siguldas pilsētas vidusskolas 5.A klase.
  • 3.vieta Siguldas 1.pamatskolas 5.B klase.

6.klašu grupā:

  • 1.vieta Siguldas pilsētas vidusskolas 6.D klase.
  • 2.vieta Siguldas pilsētas vidusskolas 6.A klase.
  • 3.vieta Siguldas pilsētas vidusskolas 6.C klase.

Paldies skolēniem par enerģiju, ko viņi dāvāja organizatoriem. Paldies skolotājiem par sadarbību. Paldies Siguldas Sporta skolas un novada skolu pedagogiem, kuri palīdzēja organizatoriskajā darbā.

Aktīvu, sportisku vasaru! Uz tikšanos nākošajā mācību gadā!

 

Informāciju sagatavoja:
Siguldas Sporta skolas direktora vietniece
Karīna Putniņa


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi