×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-05-27
Atklāta pludmales volejbola sezona „Sigulda Open’ 19”

25. maijā Gaujas pludmalē atklāta pludmales volejbola sezona „Sigulda Open’ 19”. Cīņā par medaļām un atbalstītāju sarūpētajām balvām sieviešu grupā piedalījās 10 komandas, savukārt vīriešu grupā – 21 komanda.

Komandu sacensībās sieviešu konkurencē 1. vietu izcīnīja Simona Rozīte/Santa Izvekova, 2. vietu – Inese Garklāva/Antra Šverna, 3. vieta – Agnesei Melnei/Mairitai Bumburei. Savukārt vīriešu konkurencē 1. vietu izcīnīja Andris Dolženko/Rihards Lazdiņš, 2. vietu ieguva Juris Orups/Edgars Igaunis, 3. vietā – Aivars Sviklis/Aleksandrs Avdejevs. „Apakšiņu” jeb apakšējās piespēles konkursa uzvarētāji – Ilze Rubule un Sandijs Suhānovs. 

Sacensības organizēja sporta klubs „Nuki”; sacensības tika rīkotas ar Siguldas novada pašvaldības atbalstu.

Jau ziņots, ka sacensību laikā, novērtējot Siguldas novada pašvaldības veiktās investīcijas un to atbilstību starptautiskās vides organizācijas „Vides izglītības fonda” prasībām, svinīgi tika pacelts Zilais karogs, kas ir starptautisks apliecinājums, ka pludmale atbilst visaugstākajiem standartiem – pludmalē ir tīra vide, laba ūdens kvalitāte, tiek nodrošināta drošība krastā un uz ūdens, kā arī pludmales teritorija ir atbilstoši labiekārtota.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi