×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-05-27
Jauniešu iniciatīvu centrā „Mērķis” notiks Improvizācijas teātra mācību festivāls

No 17. līdz 21. jūnijam plkst. 11.00–17.00 jauniešu iniciatīvu centra „Mērķis” satikšanās vietā „Pabūt” norisināsies Improvizācijas teātra mācību festivāls, kura laikā varēs iegūt atbildes uz jautājumiem par to, kā sākt improvizēt, kā arī apgūt vairākas improvizācijai un ikdienai noderīgas prasmes. Festivāla noslēgumā notiks improvizācijas teātra izrāde, kurā festivāla dalībniekiem būs iespēja izmēģināt jaunās prasmes uz skatuves.

Mācību festivālu vadīs divi improvizatori – neatkarīgs improvizators un pasākumu vadītājs Dzintars Rožkalns, kuru var redzēt uz skatuves daudzviet Latvijā un ārpus tās, kā arī „Tea Tree” improvizācijas teātra vadītāja un dibinātāja Mairita Strūberga. Katram no vadītājiem ir dažāda pieredze improvizācijas jomā, tāpēc dalībnieki varēs padziļināti iepazīt šo žanru no teorētiskās un praktiskās puses.

Šajās dienās tiks apgūtas dažādas prasmes, kuras attīstīs drošības sajūtu, uzstājoties publikas priekšā, noderēs darba un skolas vidē, kā arī palīdzēs jebkurā ikdienas situācijā. Festivālā tiks trenēta spontanitāte, reakcija, uzticēšanās sev un kolēģiem, atmiņa, koncentrēšanās un spēja nebaidīties pieļaut kļūdas un pieņemt tās.

Improvizācijas teātra mācību festivālam aicināti pieteikties jaunieši vecumā no 13 līdz 18 gadiem, aizpildot pieteikuma anketu šeit. Vietu skaits ir ierobežots.

Dalība – bez maksas. 

 

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi