×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-05-27
Sporta centra peldbaseinā un ūdens atrakciju parkā būs tehniskais pārtraukums

No 23. jūnija līdz 4. jūlijam Siguldas Sporta centra peldbaseinā un ūdens atrakciju parkā tiek plānots ikgadējais tehniskais pārtraukums, lai saskaņā ar Ministru kabineta noteikumiem nomainītu peldbaseina sistēmās ūdeni, kā arī veiktu nelielus remontdarbus. Tehniskā pārtraukuma laikā būs slēgta arī sporta centra kafejnīca „Eklers”.

Tehniskā pārtraukuma laikā ūdens atrakciju parkā un peldbaseinu zonā tiks veikta  pirts lāvu atjaunošana, flīžu un stikla virsmu ģenerāltīrīšana, ģērbtuvju un dušu zonu ģenerāltīrīšana, peldbaseina inženiertehnisko sistēmu pārbaude un citi remontdarbi, kurus garantijas ietvaros veiks pilnsabiedrība „Monum M” par saviem līdzekļiem.

Siguldas Sporta centrā turpinās darboties Spēka zāle, Vingruma zāle, TRX zāle un grupu nodarbības.

Plānots, ka peldbaseins un ūdens atrakciju parks pēc tehniskā pārtraukuma durvis apmeklētājiem vērs 5. jūlijā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi