×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-05-27
Siguldā aizvadīts „Latvijas valsts mežu” MTB maratona trešais posms

26. maijā Siguldā aizvadīts „Latvijas valsts mežu” MTB maratona sezonas trešais etaps, dalībniekiem no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Baltkrievijas startējot jaunās trasēs, kuru autors bija Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs, aktīvs riteņbraucējs Uģis Mitrevics. 

45 kilometrus garajā „Toyota Hybrid” distancē uzvaru guva kopvērtējuma līderis Oskars Muižnieks, trasē pavadot vienu stundu 41 minūti un piecas sekundes. Otro vietu sīvā cīņā izcīnīja Gulbenes komandu „VeloRīts” pārstāvošais Igaunijas riteņbraucējs Tāvi Kannimā, kurš no Muižnieka atpalika par 54 sekundēm. Trešā vieta – „ZZK” braucējam Jānim Ozolam, kurš finiša līniju šķērsoja trīs sekundes vēlāk nekā igauņu sportists. Sieviešu konkurencē uzvarēja Igaunijas čempione Grēta Steinburga, kura distanci veica vienā stundā 55 minūtēs un 19 sekundēs, tuvāko sekotāju Leldi Ardavu no „VW Komerctransports - Veloprofs.lv” apsteidzot par četrām minūtēm un 41 sekundi. Trešā vieta Leldes komandas biedrenei Lāsmai Ozolai. 

34,9 kilometru garajā „Lielbāta” Tautas braucienā uzvaru guva Pauls Rubenis („VW Komerctransports - Veloprofs.lv”), kurš trasē pavadīja vienu stundu 23 minūtes un 11 sekundes. Otrā vieta kopvērtējuma līderim Ģirtam Cirvelim („Roadex”), bet trešais bija „Pulsaar” pārstāvis Artis Roze. Sieviešu konkurencē uzvarēja Santa Sanija Jurgena no „Dobeles dzirnavnieks - FeelFree”, kura par 52 sekundēm apsteidza Madaru Fūrmani („Seomedia.lv”). Trešā vieta – Līnai Svarinskai no „Belo CP”. 

„Mammadaba” Veselības braucienā M14 grupā otro uzvaru šogad ieguva Artūrs Nummurs („Hawaii Express”). Otrais bija viņa komandas biedrs un kopvērtējuma līderis Gusts Lapiņš, kamēr trešā vieta valmierietim Raineram Zviedrim. Meiteņu grupā uzvarēja Paula Patrīcija Tilko („Riteņvasara”), otrā vieta smiltenietei Klintai Zvejniecei, bet trešā bija Rūta Binovska. M12 grupā pirmais Pauls Ukins, otrais Dāniels Apse, bet trešais Maksims Livers; starp meitenēm pirmā Stella Bleidele, otrā Amanda Reilija Zariņa, trešā – kopvērtējuma līdere Līva Šlosberga. 

Azartiskajos „Maxima” bērnu braucienos uzvarētāji bija visi dalībnieki; organizatori apbalvoja arī 100. vietu ieguvējus, progresīvāko braucēju un pasniedza debitantu balvas. 

„Latvijas valsts mežu” MTB maratona trešā posma norisi atbalstīja Siguldas novada pašvaldība.

Maratona ceturtais posms 16. jūnijā notiks Jaunpiebalgā.

Foto: Ģirts Kehris


Informāciju sagatavoja:
Igo Japiņa sporta aģentūras pārstāvis
Toms Markss


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi