×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-05-30
Pašvaldība Olimpiešu svētkos godina skolēnus un pedagogus

Trešdien, 29. maijā, Siguldas pils kompleksa vasaras paviljonā notika Olimpiešu svētki, kuros tika godināti novada skolēni un pedagogi, kuri saņēmuši godalgas un nominācijas starpnovadu, valsts un starptautiskajās olimpiādēs.

Siguldas novada un starpnovadu olimpiāžu laureāti – skolēni un viņu pedagogi, kuri ieguvuši nominācijas reģionālajās, valsts un starptautiskajās olimpiādēs, saņēma pašvaldības Pateicības.

 

 

 

Olimpiešu svētkos pašvaldības Pateicības saņēma:

  • Siguldas Valsts ģimnāzijas skolēni: Andrejs Broks, Dagmāra Cīrule, Daniels Dambītis, Elza Rūta Jordāne, Sandris Grigorovičs, Niklāvs Kadiķis, Māris Maikls Mitrevics, Elīna Ozola, Arta Priedniece, Elza Rubīna, Artis Vigulus, Agnese Zaperecka, Paula Lucāne, Matīss Ceriņš, Aleksis Gabliks, Dārta Adzilča, Luīze Paula Apīne, Jānis Odziņš, Aija Egija Arnicāne, Arta Keita Bērziņa, Laura Pauniņa, Mariss Priekulis, Jānis Urtāns, Anita Ieva Daugule, Pauls Daugulis, Tomass Ozoliņš, Annija Paula Meņģele, Annija Patrīcija Paugule, Ivars Anspoks, Paula Luīze Biteniece, Gustavs Jansons, Dārta Kalniņa, Elīna Zaperecka, Sanita Broka, Eva Bērze, Lote Katrīna Cērpa, Anna Evelīna Krišjāne, Stefi Pinsone, Kārlis Edvards Veide, Dairis Mežvinskis, Pēteris Kazainis, Ivonna Krūmiņa un Marta Žukovska, kā arī Siguldas Valsts ģimnāzijas pedagogi: Inta Romanovska, Inta Janule, Līga Sausiņa, Inese Berga, Iveta Celmiņa, Anita Ūdre, Ilze Zīriņa-Eglīte, Ilona Brakovska, Zane Eglīte, Kristīne Ūzuliņa, Daiga Jēkabsone, Jānis Bukins, Ilze Koļesnikova, Alfons Saušs, Irēna Ivanova, Daina Bērziņa, Ārija Viļuma, Indra Upīte-Dambīte un Vaira Siliņa;
  • Siguldas 1. pamatskolas skolniece Beatrise Liepiņa un pedagogi: Ina Slavinska un Elita Vīgante;
  • Siguldas pilsētas vidusskolas skolēni: Valters Kroičs un Daniels Podajurovs, kā arī skolotāja Ināra Vimba;
  • Mākslu skolas „Baltais flīģelis” audzēkņi: Jākabs Ģirnis, Rūta Kaukule, Artēmijs Terlanovs, Jānis Kārlis Kriķis, Jānis Marcinkevičs, Elgars Lauris Birze un Marta Smilga, kā arī Mākslu skolas pedagogi: Miks Vilsons, Elmārs Rudzītis, Valdis Drulle, Arnis Šmitiņš, koncertmeistares Elīna Gruzniņa un Elīna Ozola, kā arī diriģente Solveiga Vītoliņa.

Pasākumā radošu atmosfēru nodrošināja Siguldas Valsts ģimnāzijas bijušie absolventi ar grupu „Zelta kniede” un Siguldas Valsts ģimnāzijas un Mākslu skolas „Baltais flīģelis” audzēkne, skatuves runas konkursa laureāte Rūta Alise Skuja.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi