×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-06-03
Turpinās pieteikšanās monētas „Esmu dzimis Siguldas novadā” saņemšanai

Martā kultūras centrā „Siguldas devons” Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics svinīgā pasākumā „Esmu dzimis Siguldas novadā” sveica 2018. gada otrajā pusgadā dzimušos novadniekus un viņu ģimenes. Tās ģimenes, kuras pasākumu nevarēja apmeklēt, līdz 20. jūnijam aizpildot elektronisku iesniegumu portālā e.sigulda.lv, aicinātas saņemt piemiņas monētu pašvaldības Pakalpojumu centrā līdz 30. jūnijam, kad tiks atvērta pieteikšanās 2019. gada pirmajā pusgadā jaundzimušo reģistrācijai.

Jau ziņots, ka Siguldas novadā 2018. gada otrajā pusgadā deklarēti 116 jaundzimušie – 56 meitenes un 60 zēni. 54 ģimenēs piedzimis pirmais bērniņš, 36 ģimenēs otrais, 13 ģimenēs trešais, 6 ģimenēs ceturtais, trijās ģimenēs piektais, bet divās ģimenēs sestais; divās ģimenēs piedzimuši dvīņi. Populārākie vārdi 2018. gada otrajā pusē dzimušajiem bērniem ir Nora, Estere, Ralfs.

Nākamais godināšanas pasākums plānots 2019. gada augustā, kad tiks sveikti 2019. gada pirmajā pusgadā dzimušie novadnieki, kuru reģistrēšanās e.sigulda.lv notiks no 2019. gada 1. līdz 31. jūlijam. Plašāk par pasākuma „Esmu dzimis Siguldas novadā” organizēšanu un pieteikšanos gan pasākumam, gan monētu saņemšanai iespējams uzzināt nolikumā „Par Siguldas novada jaundzimušo pasākuma „Esmu dzimis Siguldas novadā” organizēšanu”.

Atgādinām, ka Siguldas novada pašvaldība kopš 2013. gada īsteno Siguldas novada Daudzbērnu ģimeņu atbalsta programmu, kura ik gadu tiek paplašināta. Tā paredz vairākus ieguvumus Siguldas novada ģimenēm, kuru aprūpē ir trīs vai vairāk bērnu, saņemot pašvaldības atbalstu, lai bērnus sagatavotu skolai, saņemtu atvieglojumus bērnu ēdināšanai izglītības iestādēs, izglītības programmām Mākslu skolā un Siguldas Sporta skolā, nekustamā īpašuma nodoklim, sporta un kultūras aktivitāšu apmeklējumam, kā arī saņemot citas priekšrocības, ar kurām iespējams iepazīties šeit.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi