×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-06-04
Notiks „S!-Velo” sacensību seriāla pirmais posms

Ceturtdien, 6. jūnijā, no plkst. 18.00 līdz 19.30 Fischer Slēpošanas centrā tiks dots starts „S!-Velo” sacensību seriāla pirmajam posmam. Sacensību seriāls norisināsies trīs posmos. Otrais sacensību seriāla posms plānots 15. augustā, bet trešais – 12. septembrī. „S!-Velo” sacensību seriāls notiks jau piekto gadu, pulcējot mazus un lielus riteņbraucējus.

Sacensībās aicināts piedalīties ikviens interesents, kurš ir apguvis riteņbraukšanas iemaņas. Kopumā sacensību dalībnieki startēs 22 grupās un veicamās distances būs no 400 metriem līdz pat 15 kilometriem, atkarībā no sportistu vecuma un fiziskās sagatavotības.

Katrā sacensību posmā plānots brīvais starts. Mazākie „SV Vikingu” dipu-dapu dalībnieki startēs no plkst. 19.00 līdz 19.20 un veiks 400 metru distanci (2x200 metri stadiona aplī). Pārējie grupu dalībnieki varēs startēt no plkst. 18.00 līdz 19.30 un veiks savas vecuma grupas atbilstošo garuma distanci.

Sacensību noslēgumā tiks organizēta loterija, līdz ar to vērtīgas balvas iegūs ne tikai labākie, bet arī veiksmīgākie sacensību dalībnieki. Reģistrācija un sacensību nolikums pieejams šeit

Reģistrējoties un apmaksājot sacensību dalības maksu tiešsaistē visiem sacensību posmiem, atlaide – līdz 30%. Siguldas novada iedzīvotāja ID karšu īpašniekiem dalībai sacensībās – 10% atlaide.

Sacensību seriālu „S!-Velo” organizē SIA „Siguldas Sporta serviss” sadarbībā ar Siguldas novada pašvaldību.

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā „Pašvaldība” – „Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem „Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi