×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-06-05
Siguldieši piedalījušies Latvijas senioru 56. sporta spēlēs šahā un pludmales volejbolā

Nedēļas nogalē notika Latvijas Sporta veterānu – senioru savienības (LSVS) 56. sporta spēles šahā, kā arī veterānu sacensības pludmales volejbolā.

Šaha sacensībās individuāli izcilu sniegumu demonstrēja Siguldas Valsts ģimnāzijas šaha trenere Sandra Harlinska, izcīnot zelta medaļu S-50 vecuma grupā un iegūstot 2. vietu kopējā sieviešu konkurencē. Sandra Harlinska sacensībās ieguva 5 punktus no 7 iespējamiem.

25 komandu konkurencē siguldieši ar iegūtiem 15,5 komandu punktiem kopvērtējumā izcīnīja 10. vietu. Pirmās divas vieta komandu vērtējumā šogad ieguva Rīgas senioru komandas, bet 3. vietā ierindojās Liepāja.

Siguldas komandā startēja trīs meistarkandidāti – Sandra Harlinska, Ivars Jēkabsons (3,5 punkti) un Uldis Melderis (4), kā arī divi pirmās sporta klases šahisti – Viktors Harlinskis (3) un Jānis Vītiņš (2). Sacensību rezultātus iespējams apskatīt šeit

Tāpat nedēļas nogalē notika Latvijas Sporta veterānu – senioru savienības (LSVS) 56. sporta spēles pludmales volejbolā. No Siguldas V70+ vecuma grupā piedalījās Imants Bērziņš, Aleksandrs Kuzņecovs, Jānis Jučmanis, Jānis Turauskis un Andrejs Golubevs. Komanda aizvadīja divas spēles pret Bauskas un Jelgavas pludmales volejbolistiem, sacensībās iegūstot 3. vietu.

Komandas dalību LSVS 56. sporta spēlēs nodrošināja Siguldas novada pašvaldība.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi