×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-06-06
Siguldā notiks „Magnetic Latvia” biznesa forums „Uzņēmums 3D”

18. jūnijā plkst. 9.00 kultūras centrā „Siguldas devons” norisināsies ikgadējais Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) biznesa forums. Šogad forums veltīts tēmai, kas aktuāla gan jauniem un nelieliem, gan pieredzējušiem un lieliem uzņēmumiem, lai veicinātu to attīstību plašākā mērogā. Forums tiek rīkots jau desmito gadu un šogad tas tiek organizēts kopā ar Siguldas novada pašvaldību.

Forumā uzstāsies veiksmīgu Latvijas uzņēmumu pārstāvji, kuri guvuši ievērojamus panākumus, dažādu nozaru eksperti, kā arī Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras pārstāvji, sniedzot praktisku informāciju par dažādām uzņēmumu attīstības iespējām.

Pasākuma programmu papildinās Lars Sudmans (Lars Sudmann) no Beļģijas, kurš ir palīdzējis vairākiem „Fortune 500” uzņēmumiem mainīt to darbības stratēģiju, lai tie veiksmīgāk sasniegtu izvirzītos mērķus. Viņš ir konsultējis arī neskaitāmus uzņēmumus, analizējot to darbību un atrodot vājos punktus. Lars ir augsti novērtēts eksperts līderības, biznesa stratēģiju un inovāciju jautājumos un ne tikai pasniedz lekcijas vairākās Beļģijas universitātēs, bet arī uzstājas vairākās TED konferencēs visā pasaulē. Forumā Lars sniegs prezentāciju par to, kas ir līderi, kādas ir līderu slēptās prasmes un kā tās izmantot biznesa attīstībā no jebkura aspekta.

Pasākumā būs iespēja dzirdēt arī vairākus praktiskus ieteikumus no Maikla Brīna (Michael Breen) – ASV uzņēmuma „TBC International” prezidenta un īpašnieka, kurš strādā ar Baltijas uzņēmumu attīstību Eiropā un ASV.

Papildus prezentācijām, diskusijām un interaktīvām sesijām uz galvenās skatuves, norisināsies vairākas paralēlās sesijas – meistarklases, tikšanās ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) pārstāvjiem ārvalstīs, kā arī būs iespēja salīdzināt sava uzņēmuma inovāciju līmeni ar citiem Eiropas uzņēmumiem.

Pieteikties forumam iespējams šeit. Vietu skaits ierobežots.

Dalība – bez maksas. 

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā „Pašvaldība” – „Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem „Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi