×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-06-06
Priekšrocības ID karšu īpašniekiem – jau 8 gadus

Jau kopš 2011. gada ikviens Siguldas novadā deklarētais iedzīvotājs var iegūt iedzīvotāja ID karti, ar kuru iespējams saņemt dažādas priekšrocības. Kopš jauno, personalizēto ID karšu izsniegšanas 2016. gada maijā, tās saņēmuši jau vairāk nekā 12 860 deklarēto iedzīvotāju.

Lai informētu iedzīvotājus par pieejamajām priekšrocībām, Siguldas novada pašvaldība ir sagatavojusi informatīvu bukletu „Priekšrocības Siguldas novada iedzīvotāju ID karšu īpašniekiem”. Bukletā apkopoti vairāk nekā 220 piedāvājumi un pakalpojumi pie dažādiem novada un apkārtnes uzņēmumiem, kā arī atlaides kultūras un sporta pasākumu apmeklējumiem.

Papildus pastāvīgajiem piedāvājumiem, Siguldas novada iedzīvotāja ID karšu īpašniekiem Siguldas mobilajā lietotnē pieejami papildu piedāvājumi, kuri ir spēkā ierobežotu laika periodu. Iedzīvotāji aicināti bez maksas lejupielādēt mobilo lietotni un iepazīties ar piedāvājumiem, kā arī citām lietotnes sniegtajām iespējām.

Siguldas mobilo lietotni bez maksas var lejupielādēt App Store un Google Play.

Informatīvo bukletu un Siguldas novadā deklarēto iedzīvotāju ID kartes iespējams saņemt Siguldas novada pašvaldības Pakalpojumu centrā Raiņa ielā 3, kā arī Siguldas novada Tūrisma informācijas centrā Ausekļa ielā 6.

Informatīvo bukletu elektroniskā veidā iespējams apskatīt šeit.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi