×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 17. aprīlis
Šodien sveicam: Rūdolfs, Viviāna, Rūdis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-06-06
7. jūnijā uzņemšanai pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādēs atvērtas papildu 60 vietas

No 1. līdz 31. maijam norisinājās reģistrēšanās uzņemšanai pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādēs 2019./2020. mācību gadam, piedāvājot vietu 149 bērniem. Apstiprinājumu uzņemšanai iesniedza 109 bērnu vecāki. Ņemot vērā, ka daļa bērnu vecāku nav apstiprinājuši bērnam piešķirto vietu, ir atbrīvojušās 40 vietas; papildu tām ir pieejamas vēl 20 vietas jaunizveidotajā grupā. Brīvās vietas tiks piedāvātas bērniem pirmsskolas izglītības iestāžu reģistra secībā, bērnu vecāki bērnam piešķirto vietu aicināti apstiprināt līdz 21. jūnijam.

Atgādinām, ka uzņemšanu pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādēs vecāki var apstiprināt pašvaldības e-pakalpojumu portālā e.sigulda.lv vai klātienē pašvaldības Pakalpojumu centrā vai Izglītības pārvaldē, Raiņa ielā 3.

Saņemot vecāku apstiprinājumu, pašvaldība elektroniskajā reģistrā apstiprinās, ka bērnam vieta izvēlētajā pirmsskolas izglītības iestādē ir piešķirta un šādā gadījumā vecākiem desmit dienu laikā būs jāsazinās ar attiecīgās pirmsskolas izglītības iestādes vadītāju, lai vienotos par ērtāko laiku dokumentu iesniegšanai un līguma slēgšanai. Ja izvēlētajā pirmsskolas izglītības iestādē nebūs brīvu vietu, bet bērnam rinda pirmsskolas izglītības iestādes apmeklējumam būs pienākusi, Izglītības pārvaldes darbinieki sazināsies ar vecākiem, lai vienotos par vietu citā pirmsskolas izglītības iestādē. Ja vecāki līdz 21. jūnijam nesniegs apstiprinājumu, vieta bērnudārzā tiks piedāvāta nākamajam bērnam reģistrā.

Gadījumā, ja bērnam vairs nav nepieciešama vieta pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādē, vecāki aicināti portālā e.sigulda.lv aizpildīt e-iesniegumu „Atteikties no bērnam piešķirtās vietas Siguldas novada pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādē”.

Izglītības pārvaldes speciālisti atgādina, ka šogad papildinātie pašvaldības saistošie noteikumi „Par bērnu reģistrācijas, uzņemšanas un atskaitīšanas kārtību pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādēs” lielākas priekšrocības paredz tām ģimenēm, kurās bērna un bērna vecāku dzīvesvieta deklarēta Siguldas novadā.

Jautājumu vai neskaidrību gadījumā ar Siguldas novada Izglītības pārvaldi ir iespējams sazināties, zvanot uz tālruņa numuru 67970914 vai rakstot uz e-pasta adresi rita.granate@sigulda.lv.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi