×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-06-07
„S!-Velo” sacensību pirmais posms pulcē teju 200 dalībniekus

Ceturtdien, 6.jūnijā Fischer Slēpošanas centrā tika aizvadīts S!-Velo” sacensību seriāla pirmais posms un, spītējot karstajiem laika apstākļiem, trasē devās teju 200 lieli un mazi riteņbraucēji. Dalībnieki sacentās 22 vecuma grupās, sākot no pavisam maziem sportotājiem dipu-dapu grupā līdz pat profesionāliem riteņbraucējiem ar ilggadēju pieredzi. Sacensību seriāls norisinās jau piekto gadu un ir kļuvis par vienu no sacensību tradīcijām Siguldā.

1.posmā tika dots brīvais starts no plkst. 18.00 līdz 19.30. Mazie sportotāji no SV Vikingu dipu dapu grupas startēja no plkst. 19.00 līdz 19.20, un katrs mazais dalībnieks finišā saņēma gardumu no „Rāmkalniem”.

Pēc pirmā „S!-Velo” sacensību seriāla posma līderi savās vecuma grupās sieviešu konkurencē ir Līva Meldere S Vikingu dipu dapu grupā, Anna Tauča S Elite grupā, Jolanta Ermane – Marčenko S Open grupā, Sofija Šaicāne S6 grupā, Elīna Egle S8 grupā, Ieva Jureviča S10 grupā, Estere Jansone S12 grupā, Elza Bleidele S14 grupā, Evelīna Ermane – Marčenko S16 grupā un Irina Grīnberga S40 grupā.

Vīriešu konkurencē labākos rezultātus uzrādīja Rafaels Zariņš V Vikingu dipu dapu grupā, Andris Habermanis V Elite grupā, Artis Neļķe V junioru grupā, Jānis Vihlo V Open grupā, Emīls Lācis V6 grupā, Oskars Štrauhmanis V8 grupā, Edvards Gedrovics V10 grupā, Pēteris Pauls Prančāns V12 grupā, Renārs Jumiķis V14 grupā, Ernests Neļķe V16 grupā un Kristaps Egle V40 grupā.

Sacensību rezultāti pieejami šeit.

Kopumā šogad paredzēti trīs „S!-Velo” riteņbraukšana sacensību seriāla posmi, otrais posms notiks 15.augustā, bet trešais posms 12.septembrī.

Sacensību seriālu „S!-Velo” organizē SIA „Siguldas Sporta serviss” sadarbībā ar Siguldas novada pašvaldību.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi