×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-06-10
Siguldietēm panākumi starptautiskā turnīrā badmintonā

Siguldas badmintona kluba un Siguldas Sporta skolas pārstāves Jekaterina Romanova un Liāna Lencēviča izcīnījušas 3. vietu sieviešu dubultspēļu sacensībās Paņevēžā (Lietuva) notikušajā pasaules reitinga turnīrā „RSL Lithuania International 2019”, kurā startēja vairāk nekā 240 spēlētāju no 36 pasaules valstīm.

Pirmajā kārtā siguldietes ar rezultātu 21:12, 21:11 pieveica Katarinu Zablocku un Uļjanu Zaharovu no Baltkrievijas, otrajā kārtā ar 21:16, 21:18 uzvarēja Vītauti Fomkinaiti un Gerdu Voitehovsku. Savukārt ceturtdaļfinālā siguldietes ar 21:13, 21:17 pieveica Basju Grodinsku un Holliju Ņūvolu no Skotijas, bet pusfinālā Jekaterinas un Liānas uzvaras gājienu apturēja Debora Jille un Alisa Tirtosentono no Nīderlandes – 8:21, 13:21.

Šis ir augstākais pāra Lencēviča/Romanova sasniegums, kas ļaus pacelties pasaules reitingā vismaz uz 150. vietu.

Turnīrā vienu kārtu pārvarēja arī Monika Radovska pārī ar krievieti Jeļenu Komendrovsku, divos setos (21:15, 21:12) piekāpjoties tam pašam Nīderlandes pārim, kurš pusfinālā uzvarēja siguldietes Lencēviča/Romanova, kā arī pēcāk uzvarēja visā turnīrā, finālspēlē divos setos (21:18, 21:10) uzvarot dānietes Christine Busch un Amalie Schulz.

Sieviešu dubultspēlēs piedalījās arī Latvijas junioru pāri Arīna Babre un Arta Priedniece, kā arī Anna Kupča un Annija Rulle-Titava. Abi pāri cieta zaudējumu pirmajā kārtā.

Vienspēlēs nevienai no Latvijas badmintonistēm pamatturnīrā iekļūt neizdevās. Vistuvāk tam bija Jekaterina Romanova, kura pirmajā spēlē pieveica Oliviju Sochu no Polijas, bet spēlē par vietu pamatsacensībās piekāpās Keitai Frostai no Īrijas (18:21, 12:21). Savukārt Monika Radovska zaudēja Dunjai Pelupesī no Šveices (11:21, 12:21).


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi