×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-06-15
Noslēgušās vairākas veselīga uztura un fizisko aktivitāšu nometnes skolēniem

Ar Eiropas Sociālā fonda atbalstu šovasar novadā norisinās veselīgam uzturam un fiziskām aktivitātēm veltītas skolēnu dienas nometnes. Daļa no tām jau notikušas: jūnija sākumā notika biedrības „Siguldas Sporta skolas atbalsta biedrības” organizētā nometne „Sporta karalienei pa pēdām!” un nometne „Tici – Tu vari!”; aizvadīta arī Laurenču sākumskolas vecāku atbalsta biedrības organizētā nometne „Veselā laurēnā vesels gars”. ​

Sporta skolas atbalsta biedrības organizētajās nometnēs bērni ne tikai sportoja un devās pārgājienos, bet arī apmeklēja batutu parku un futbolgolfa parku. Fizioterapeita nodarbībās īpaša uzmanība tika pievērsa lokanības vingrojumiem, savukārt uztura speciāliste pastāstīja par sportiskām aktivitātēm atbilstošu veselīgu uzturu un kopīgi ar bērniem gatavoja veselīgus burgerus.

Savukārt nometnē „Veselā laurēnā vesels gars” bērni daudzu citu aktivitāšu starpā izstrādāja veselības maršrutu Siguldas apkārtnē, tikās ar uztura speciālistu un fizioterapeotu, atklāja lēni spiestu sulu pagatavošanas noslēpumus, piedalījās pārgājienos un telpu orientēšanās konkursā, kā arī apmeklēja Siguldas Sporta centra ūdens atrakciju parku.  

Veselīga uztura un fizisko aktivitāšu nometnes turpināsies arī augustā. „Laurenču sākumskolas vecāku atbalsta biedrība” no 5. līdz 9. augustam organizēs nometni „Veselā laurēnā vesels gars”, savukārt „Siguldas Sporta skolas atbalsta biedrība” – nometni „Bumbiņa ir ātra” un „Sportotprieks – ūdens” no 12. līdz 16. augustam, kā arī nometni „Bumbiņa ir apaļa” no 19. līdz 23. augustam; visām nometnēm grupas nokomplektētas.

Nometnes tiek īstenotas Eiropas Sociālā fonda projekta Nr. 9.2.4.2/16/I/018 “Esi vesels Siguldas novadā!” ietvaros. Projekta mērķis ir sekmēt Siguldas novada iedzīvotāju veselības veicināšanas aktivitātes un slimību profilaksi, radot iedzīvotājiem iespēju iesaistīties veselību veicinošās, izglītojošās un slimību profilakses pasākumos un veicinot iedzīvotāju veselības paradumu maiņu. Projekts tiek īstenots kopš 2017. gada aprīļa un noslēgsies 2019. gada decembrī. Kopējais plānotais projekta finansējums ir 200132,27 eiro, tai skaitā Eiropas Sociālā fonda finansējums 170112,42 eiro un valsts budžeta finansējums – 30019,84 eiro.

 


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi