×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-06-18
Aizvadīts volejbola sacensību „KS čempionāta” 1. posms⠀⠀⠀⠀⠀

Aizvadīts volejbola sacensību „KS čempionāta” 1. posms, kurā sieviešu grupā piedalījās astoņas dalībnieces, ber vīriešu grupā visas pieejamās dalībnieku vietas bija aizpildītas – piedalījās 16 dalībnieki.

„KS čempionāts” sezonas 1. posmā sieviešu grupā „QUEEN” titulu ieguva Mairita Bičkovska, spēkojoties savā starpā ar Elīzu Vectirāni, Evelīnu Gasūnu un Antru Švernu. Savstarpēji cīnījās arī Jolanta Kaupe, Elīna Štrausa, Inga Mauriņa un Ieva Bērziņa. Pie „K-spārns” titula tika Jolanta Kaupe.

Vīriešu grupā cīņā par „KING” titulu piedalījās Andris Dolženko, Kaspars Breģis, Arnis Uzuls un Jānis Butevics. Par „KS čempionāts” 1. posma „KING” titula īpašnieku kļuva Andris Dolženko. Savukārt izslēgšanas spēlēs piedalījās Oskars Buivids, Dāvis Zvirbulis, Mihails Arhipovs un Edgars Strads. Par titula „K-spārns” īpašnieku kļuva Dāvis Zvirbulis. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

„KS čempionāts” 2. posms norisināsies 4. jūlijā.

Informāciju sagatavoja:
Gvido Gailītis


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi