×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-06-19
Noraidīta gāzes uzpildes stacijas un automazgātavas būvniecības iecere Pulkveža Brieža ielā 31

Siguldas novada Būvvalde izskatījusi publiskajai apspriešanai nodoto SIA „Līrikera-M” būvniecības ieceri par gāzes uzpildes stacijas un automazgātavas jaunbūvi Pulkveža Brieža ielā 31 un pēc iedzīvotāju viedokļu apkopošanas pieņēmusi lēmumu atteikt būvatļaujas izsniegšanu. 

Būvniecības ieceres publiskā apspriešana norisinājās no 7. maija līdz 6. jūnijam. Publiskās apspriešanas laikā tika saņemtas 409 derīgas aizpildītas aptaujas lapas: 87 aptaujas lapās pausts atbalsts būvniecības iecerei, bet 322 aptaujas lapās izteikti iebildumi pret ieceres īstenošanu. Savukārt publiskās apspriešanas sanāksmē, kas notika 23. maijā, piedalījās 68 iedzīvotāji, kuru vairākums bija pret plānoto būvniecības ieceri.

Būvvaldes lēmumu pieņemot, ņemti vērā iedzīvotāju viedokļi par iecerētās būvniecības negatīvo ietekmi – piemēram, smaku, troksni vai vibrāciju – uz vidi, infrastruktūru un iedzīvotāju veselību.

Lai arī pašlaik spēkā esošais Siguldas novada teritorijas plānojums paredz iespēju zemesgabalu Pulkveža Brieža ielā 31 izmantot publiskai apbūvei, tajā skaitā degvielas uzpildes stacijas, vairumtirdzniecības vai noliktavu ēku vai citu līdzīgu ēku būvniecībai, teritorijas plānojums tiks grozīts, šāda veida ēku būvniecību dzīvojamo māju tuvumā turpmāk vairs neparedzot.

Projekta attīstītājam ir tiesības Būvvaldes lēmumu viena mēneša laikā no tā spēkā stāšanās dienas apstrīdēt Siguldas novada pašvaldības domē, savukārt Siguldas novada pašvaldības domes lēmumu par Būvvaldes lēmuma apstrīdēšanu viena mēneša laikā no tā spēkā stāšanās varēs pārsūdzēt Administratīvajā rajona tiesā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi