×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-06-21
Siguldas novada skolas absolvējuši 334 skolēni

Šogad Siguldas novada skolas, to skaitā Sporta skolu un Mākslu skolu „Baltais flīģelis”, absolvējuši 334 skolēni. Izglītības dokumentu par pamatizglītības iegūšanu saņēma 158 skolēni, 12. klasi absolvēja 94 skolēni, bet profesionālās ievirzes skolas – 82 audzēkņi.

Mores pamatskolas 9. klasi absolvēja septiņi skolēni, bet Allažu pamatskolas 9. klasi absolvēja 10 skolēni. Siguldas 1. pamatskolas 9. klasi absolvēja 33 audzēkņi, bet Siguldas pilsētas vidusskolas 9. klašu posmu – 24 skolēni. Siguldas Valsts ģimnāzijas 9. klašu posmu pabeidza 84 izglītojamie. Siguldas pilsētas vidusskolas 12. klasi absolvēja 12 skolēni, bet Siguldas Valsts ģimnāzijas 12. klasi – 82 izglītojamie.

Siguldas Sporta skolu absolvēja 36 audzēkņi: vieglatlētikas nodaļu – četri audzēkņi, kalnu slēpošanas nodaļu – seši audzēkņi, basketbola nodaļu – astoņi audzēkņi, badmintona nodaļu – divpadsmit audzēkņi, bet dambretes nodaļu – seši audzēkņi.

Mākslu skolas „Baltais flīģelis” profesionālās ievirzes programmas absolvēšanas apliecību saņēma trīsdesmit Mūzikas nodaļas audzēkņi, deviņi Mākslas nodaļas audzēkņi un septiņi Teātra nodaļas audzēkņi.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi