×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-06-21
17. jūlijā bez maksas varēs nodot lielgabarīta, zaļos un dārza atkritumus

Trešdien, 17. jūlijā no plkst. 15.00 līdz 19.00 šķiroto atkritumu pieņemšanas laukumā Siguldas pagasta „Zemdegās” notiks sadzīves lielgabarīta, kā arī zaļo un dārza atkritumu bezmaksas savākšanas akcija.

Iedzīvotāji, uzrādot Siguldas novada iedzīvotāja ID karti vai izziņu par deklarēto dzīvesvietu, bez maksas varēs nodot skapjus, krēslus, galdus, paklājus un citus lielgabarīta sadzīves priekšmetus, kā arī zaļos un dārza atkritumus. Savukārt par maksu – 30 eiro kubikmetrā – tiks pieņemti jaukta tipa celtniecības atkritumi. Tie iedzīvotāji, kuriem nav iespēju lielgabarīta un zaļos atkritumus akcijas dienā pašiem nogādāt šķirošanas laukumā „Zemdegas”, var līdz 10. jūlijam par atsevišķu samaksu pieteikt transporta pakalpojumus, zvanot SIA „Jumis” klientu apkalpošanas speciālistiem uz tālruņa numuru 26112288.

Siguldas pilsētas SIA „Jumis” atgādina, ka bezmaksas lielgabarīta atkritumu nodošanas akcijas sadarbībā ar Siguldas pašvaldību tiek nodrošinātas trīs reizes gadā. Savukārt kartonu, papīru, plastmasu un plēvi, tetrapakas, stiklu, metālu, dienasgaismas spuldzes, akumulatorus, baterijas, visu veidu elektropreces neizjauktā veidā bez maksas var nodot atkritumu šķirošanas laukumā „Zemdegas” četras reizes nedēļā: otrdienās no plkst. 12.00 līdz 17.00, trešdienās no plkst. 15.00 līdz 19.00, ceturtdienās no plkst. 10.00 līdz 17.00 un sestdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00.

Plašāka informācija pieejama SIA „Jumis” tīmekļa vietnē.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi