×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-06-21
Aizvadīts „S!-Skate” sacensību 2. posms

20. jūnijā Fischer Slēpošanas centrā norisinājās „S!-Skate” otrais sacensību seriāla posms skrituļslidošanā un rollerslēpošanā. Otrajā posmā startēja 80 dalībnieki dažādās vecuma grupās, kā arī pēc 2. posma rezultātiem tiks noskaidroti absolūti ātrākā 200 metru un 1,2 kilometru apļa uzvarētāji sieviešu un vīriešu konkurencē.

2. posmā tika dots intervāla starts. Mazākie SV-6 un SV-8 grupas dalībnieki startēja plkst. 18.30 un SV-6 grupas dalībnieki veica četrus 200 metru apļus, bet SV-8 grupas dalībnieki astoņus 200 metru apļus. Pārējās grupas startēja no plkst. 18.45 līdz 19.30 un veica savas grupas atbilstošo garuma distanci.

Sacensību seriāla „S!-Skate” otrā posma uzvarētāji savās vecuma grupās ir Lauris Bitenieks V-elite grupā, Sandis Reinsons V-junioru grupā, Emīls Zaķis V-Open junioru grupā, Edgars Bernāns V-Open R grupā, Edgars Veits V-12 Open grupā, Uldis Ozols V-14 Open grupā, Armands Eglītis V-16 Open grupā, Brūss Ozols V-6 grupā, Jānis Rupeiks-Roķis V-8 grupā, Ričards Liepiņš V-10 grupā, Ralfs Konrads V-12 grupā, Lukass Pušņins V-14 grupā, Pauls Oliņš V-16 grupā un Pēteris Pētersons V-40 grupā.

Sieviešu konkurencē uzvarētājas savās grupās ir Marta Garā S-Elite grupā, Līva Oliņa S-junioru grupā, Irina Grīnberga S-Open grupā, Eva Ozola S-12 Open grupā, Annija Lāce S-14 Open grupā, Luīze Suveizda S-16 Open grupā, Tīna Lote Oliņa S-6 grupā, Elza Roķe S-8 grupā, Ronja Ozola S-10 grupā, Marta Lejstrauta S-12 grupā, Ance Kucina S-14 grupā, Agate Priedīte S-16 grupā un Antra Zemīte S-40 grupā.

Kopējie sacensību rezultāti pieejami šeit.

Skrituļslidošanas un rollerslēpošanas sacensību seriāla  „S!-Skate” trešais un noslēdzošais posms paredzēts 29. augustā, kurā plānots intervāla starts ar distanci pretējā trases virzienā.

Sacensību seriālu „S!-Skate” organizē sporta klubs Apex” sadarbībā ar Siguldas novada pašvaldību un Fischer Slēpošanas centru.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi