×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-06-25
Pensionāru biedrība „Sigulda” iegūs jaunas telpas

Ar Siguldas novada pašvaldības atbalstu turpmāk Siguldas seniori dažādas aktivitātes varēs plānot jaunās un modernās telpās kultūras centrā „Siguldas devons”. Šāds risinājums rasts, jo līdzšinējās kopā pulcēšanās telpas atrodas ēkā, kurai ir nepieciešami būtiski remontdarbi, turklāt tās ir novecojušas, nepiemērotas un neatbilstošas senioru nodarbībām; papildu apgrūtinājumu rada arī tas, ka ēka atrodas uz privātīpašnieka zemes.

Pašvaldība kopā ar pensionāru biedrības „Sigulda” pārstāvjiem raduši iespēju senioru aktivitātēm piedāvāt telpu kopā sanākšanai, kā arī aktīvām un radošām nodarbēm izmantot kultūras centra kora zāli, deju zāli, ģērbtuves vingrošanas nodarbībām un nepieciešamības gadījumā „Digiti” zāli, ja plānots lielāks pasākums.

Pārcelšanās uz jaunajām telpām kultūras centrā „Siguldas devons” plānota jūlijā.

Jau vairāk nekā 10 gadus pašvaldība telpas nodrošina arī Siguldas pagasta senioriem, kuri šobrīd ikdienu aizvada Siguldas pagasta Kultūras namā. Tāpat pašvaldība ik gadu atbalsta Siguldas, Siguldas pagasta, Allažu pagasta un Mores pagasta seniorus, sniedzot līdzfinansējumu dažādu sociālo aktivitāšu organizēšanai un iegādājoties senioriem nepieciešamo vingrošanas inventāru vai datortehniku; novada senioriem pieejami arī pašvaldības Dienas centra pakalpojumi Rīgas ielā 1.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi