×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-06-25
Darbu sācis Siguldas novada Pašvaldības policijas priekšnieks

No 25. jūnija darbu sāk Siguldas novada Pašvaldības policijas priekšnieks Māris Riekstiņš.

M.Riekstiņš absolvējis Latvijas Policijas akadēmiju, iegūstot jurista kvalifikāciju un Rīgas Stradiņa universitāti, iegūstot maģistra grādu tiesību zinātnēs.

Darba gaitas Pašvaldības policijas priekšnieks sācis kā jurists, pēc tam astoņus gadus strādājis Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldē kā satiksmes uzraudzības speciālists, bet vēlāk arī kā struktūrvienību vadītājs. M.Riekstiņš strādājis arī par Juridiskā biroja vadītāju Valsts policijas Galvenajā administratīvajā pārvaldē, savukārt pēdējos piecus gadus bijis Valsts policijas koledžas direktora vietnieks.

„Esmu ieguvis izglītību un darba pieredzi, kuru vēlos izmantot Siguldas novada Pašvaldības policijā, lai nodrošinātu ne tikai sabiedrisko kārtību visā novada teritorijā, bet arī turpinātu darbu pie Pašvaldības policijas profesionalitātes un darbinieku kompetenču paplašināšanas. Tāpat plānoju veicināt Pašvaldības policijas komunikāciju ar sabiedrību, tai skaitā iedzīvotāju izpratni par policijas darbu, rīkojot informatīvās un izglītojošās tikšanās mācību iestādēs ar skolēniem, kā arī attīstot komunikāciju sociālajos tīklos,” stāsta Māris Riekstiņš.

Pašvaldības policijas uzdevumi ir nodrošināt sabiedrības drošību, novērst likumpārkāpumus, sniegt palīdzību un savas kompetences ietvaros izpildīt administratīvos sodus. Lai Siguldas novada iedzīvotāji jebkurā situācijā varētu ātri un ērti sazināties ar Pašvaldības policiju, darbojas diennakts tālrunis 26160288. Tāpat ar Pašvaldības policiju iespējams sazināties, rakstot uz e-pastu policija@sigulda.lv.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi