×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-06-26
Siguldas novada iedzīvotāja ID karti saņēmis trīspadsmittūkstošais novadnieks

Trešdien, 26. jūnijā, tika sveikta Siguldas novada iedzīvotāja, kura saņēma trīspadsmittūkstošo Siguldas novada iedzīvotāja ID karti. Novada uzņēmēji, ID karšu projekta sadarbības partneri, trīspadsmittūkstošās kartes īpašniecei bija sarūpējuši aizraujošas dāvanas.

13 tūkstošā ID kartes saņēmēja bija nolēmusi noformēt karti, lai dotos braucienā ar vagoniņu pār Gaujas senieleju. 

Laimīgā ID kartes īpašniece saņēma dāvanas no ID karšu programmas sadarbības partneriem: kultūras centra „Siguldas devons”, skaistumkopšanas salona „Salons Ēra”, pārtikas piedevu un garšvielu ražotnes „Anatols”, šķēršļu parka „Tarzāns”, veikala „Lāčuks”, rehabilitācijas centra „Krimulda”, salona „Laine’s Nail Art Studio”, „Siguldas tauriņi”, zīmola „Rozīnīte”, veikala „Elvi”, veikala „Baloni Siguldā”, aktīvās atpūtas parka „Rāmkalni”, grāmatnīcas „Jānis Roze”, Andžeja Grauda bungu skolas”, mūzikas skolas „Yamaha”, aptieku tīkla „Apotheka”, interneta veikala „Uz veselību”, apdrošināšanas sabiedrības „Ergo”, „Jāņa Tirgus” veikala „Herbas” un Siguldas Sporta centra.

Siguldas novadā deklarēto iedzīvotāju ID karšu programma paredz, ka iedzīvotāji ar personalizētajāmID kartēm var saņemt dažādas atlaides pie novada uzņēmējiem, kā arī vērā ņemamas priekšrocības, apmeklējot vai piedaloties dažādos kultūras un sporta pasākumos. Tāpat ar ID karti noteiktas iedzīvotāju grupas var saņemt atvieglojumus Siguldas novada sabiedriskajā transportā.

Lai informētu iedzīvotājus par pieejamajām priekšrocībām, Siguldas novada pašvaldība ir sagatavojusi informatīvu bukletu „Priekšrocības Siguldas novada iedzīvotāju ID karšu īpašniekiem”. Informatīvo bukletu elektroniskā veidā iespējams apskatīt šeit.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi