×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-06-27
Izsludināta detālplānojuma projekta publiska apspriešana

Siguldas novada pašvaldības dome 2019. gada 13. jūnijā ir pieņēmusi lēmumu par detālplānojuma nekustamajam īpašumam „Grīvnieki”, Siguldas pagasts, Siguldas novads, zemes vienības kadastra apzīmējums 8094 004 0344, nodošanu publiskajai apspriešanai.

Detālplānojuma projekta publiskās apspriešanas termiņš ir noteikts līdz 17. jūlijam, bet sabiedrības līdzdalības sanāksme notiks 11. jūlijā plkst. 17.00 Siguldas novada Būvvaldē Zinātnes ielā 7, Peltēs, Siguldas pagastā, Siguldas novadā. Rakstiskus priekšlikumus un ierosinājumus var iesniegt Siguldas novada pašvaldības Pakalpojumu centrā, Raiņa ielā 3, Siguldā, nosūtot pa pastu Siguldas novada pašvaldībai Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, vai sūtot uz e-pasta adresi pasts@sigulda.lv.

Detālplānojuma izstrādes mērķis ir veikt zemesgabala sadalīšanu apbūves zemesgabalos. Detālplānojumā paredzēts rast labāko risinājumu jaunu zemes vienību izveidošanai, kas paredzētas, savrupmāju, dvīņu māju, rindu māju vai daudzdzīvokļu dzīvojamo māju, līdz trim stāviem apbūvei un satiksmes infrastruktūras izveidošanai, kā arī zemes vienības teritorijā plānot nepieciešamo inženierkomunikāciju nodrošināšanu, sniegt teritorijas labiekārtošanas priekšlikumus un detālplānojuma risinājumā sniegt pamatojumu nepieciešamās piekļuves nodrošināšanai pie plānojumā paredzētās apbūves teritorijām.

Ar detālplānojuma materiāliem var iepazīties Siguldas novada Būvvaldē Zinātnes ielā 7, pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv vai valsts vienotajā ģeotelpiskās informācijas portālā www.geolatvija.lv teritorijas attīstības plānošanas sadaļā. Informāciju par detālplānojuma izstrādi interesenti var saņemt Siguldas novada Būvvaldē pie teritorijas plānotājas, zvanot uz tālruņa numuru 67800959.

Pielikumi:

  1. Paskaidrojuma raksts un teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumi
  2. Teritorijas pašreizējās izmantošanas plāns
  3. Zemes vienību sadalījuma, apgrūtinājumu un inženierkomunikāciju plāns
  4. Ielu sarkano līniju plāns
  5. Adresācijas priekšlikums
  6. Transporta kustības shēma
  7. Elektroapgādes nodrošinājuma shēma
  8. Vidējā spiediena gāzes apgādes nodrišinājuma shēma
  9. Vietējo ūdens un kanalizācijas sistēmu izvietojuma shēma
  10. Elektronisko sakaru tīkla izvietojuma shēma

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi