×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-06-28
Šonedēļ Siguldas novadā: Muzikālās brokastis, amatierteātru pirmizrādes un citi pasākumi

Šajā nedēļas nogalē Siguldas novadā notiks vairāki kultūras pasākumi – Siguldas Jaunās pils dārzā novadnieki un viesi aicināti uz Muzikālo brokastu cikla atklāšanas koncertu, kurā uzstāsies saksofonu kvartets „Atomos”, savukārt koncertzālē „Baltais flīģelis” notiks jauktā kora „Spārni” un sadraudzības kolektīva koncerts. Mores pagasta Tautas namā notiks Mores amatierteātra „Oga” pirmizrāde „Ansītis un Grietiņa”, savukārt Allažu pagastā – amatierteātra „Aka” pirmizrāde „Dūdene zin”. Pēc teātra izrādes ikviens aicināts uz Pēterdienas zaļumballi.

 

Piektdien, 28. jūnijā

  • Plkst. 19.00 Mores amatierteātra „Oga” pirmizrāde „Ansītis un Grietiņa” Mores pagasta Tautas namā.
    Biļetes cena – 2 eiro.

Sestdien, 29. jūnijā

  • Plkst. 9.00 bezmaksas vispārējās fiziskās sagatavotības nodarbība jauniešiem Siguldas Sporta centrā.
  • No plkst. 19.00 amaterteātra izrāde un Pēterdienas zaļumballe Allažu pagastā.
    Atzīmējot Pēterdienu, Allažu pagasta Tautas namā plkst. 19.00 notiks amatierteātra „Aka” pirmizrāde „Dūdene zin”, savukārt Tautas nama parkā plkst. 21.00 ikviens aicināts uz Pēterdienas zaļumballi, ko ieskandinās Līgatnes pūtēju orķestris. Zaļumballē par muzikālo pavadījumu rūpēsies Indra Raila un Ēriks Budēvics no grupas „Hameleoni”.
    Biļetes cena uz amatierteātra pirmizrādi – 2 eiro; ieeja Pēterdienas zaļumballē – 2 eiro. Izrādes apmeklētājiem ieeja zaļumballē bez maksas.

Svētdien, 30. jūnijā

  • Plkst. 11.00 Muzikālās brokastis. Saksofonu kvarteta koncerts „Atomos” Siguldas pils kompleksā.
    Tradicionāli jūlija svētdienu rītos, šogad arī jūnija pēdējā svētdienā, 30. jūnijā, novadnieki un viesi aicināti uz Muzikālajām brokastīm, lai Siguldas Jaunās pils dārzā nesteidzīgi baudītu burvīgas kamermūzikas skaņas. Muzikālo brokastu ciklu atklās saksofonu kvartets „Atomos” ar programmu „Džezā tikai saksofoni”.
    Kvartetā muzicēs Arvīds Kazlausks (soprānsaksofons), Aigars Raumanis (altsaksofons), Jānis Puķītis (tenorsaksofons), Eduards Lācis (baritonsaksofons). Muzikālo brokastu koncertā kvartetam pievienosies sitaminstrumentālists Ernests Mediņš.
    Pasākuma apmeklētāji aicināti līdzi ņemt brokastu uzkodas. Ieeja – bez maksas. Visa muzikālo brokastu cikla programma aplūkojama šeit.
  • Plkst. 18.00 jauktā kora „Spārni” un Čehijas kora „Janaček” sadraudzības koncerts koncertzālē „Baltais flīģelis”.
    Kora „Janaček” koncertprogrammā izskanēs čehu klasiskā un garīgā mūzika, kā arī tautas dziesmas. Kormūzikas interesenti laipni aicināti! Ieeja – bez maksas. Papildu informācija apskatāma šeit.

 

Izstādes

  • Novadpētniecības izstāde „Parku un dārzu pilsēta Sigulda” Siguldas novada bibliotēkā
  • Aigara Hibnera personālizstāde „Personības” Zaļās villas kvartālā
  • Siguldas mākslinieka Oskara Plāciņa jubilejas izstāde „Retrospekcija” Turaidas muzejrezervātā
  • Literatūras izstāde „Lasīsim arī vasarā” Mores pagasta bibliotēkā
  • Mākslas nodaļas audzēkņu diplomdarbu izstāde Mākslu skolā „Baltais flīģelis”
  • Izstāde „Puķu pilna pasaulīte” Jūdažu Sabiedriskajā centrā
  • Tematiskā literatūras izstāde „Visa laba Jāņu zāle, ko plūc Jāņu vakarā!” Jūdažu bibliotēkā
  • Literārā izstāde „Es rakstīšu tā, kā mana roka raksta. Dzejniekam Jānim Peteram – 80” Siguldas novada bibliotēkā
  • Literārā izstāde „Saglabāt savu identitāti. Dzejniecei Annai Rancānei – 60” Siguldas novada bibliotēkā
  • Tematiskā izstāde „Mana skaistā Latvija Vasaras saulgriežu laikā” Siguldas novada bibliotēkā
  • Mākslu skolas „Baltais flīģelis” Mākslas nodaļas audzēkņu darbu izstāde „Mākslas vēsture cauri gadsimtiem” Siguldas novada bibliotēkā

Foto: @michal.tupec

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā „Pašvaldība” – „Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem „Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi