×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-07-01
Jūlijā tiks veikti bīstamo koku zāģēšanas darbi Siguldas novada kapsētās

Atbalstot vides sakopšanas un labiekārtošanas aktivitātes, kā arī nodrošinot iedzīvotāju drošību novada teritorijā, Siguldas novada pašvaldības Teritorijas attīstības pārvaldes speciālisti ir veikuši bīstamo koku apzināšanu novada kapsētās, un jūlijā veiks bīstamo koku zāģēšanas darbus.

Ierobežotas piekļuves teritorijās, kādas ir kapsētas, koku zāģēšanu var veikt īpaši apmācīti profesionāli kokkopji  - arboristi, kuri uzņemas atbildību par veikto darbu un darbu veikšanas laikā lieto personīgos aizsardzības līdzekļus un aprīkojumu, tādējādi pasargājot gan pašus darbu veicējus, gan apkārtējos. Tādēļ Siguldas novada kapsētās bīstamo koku zāģēšanas darbus veiks SIA “Hortus 5A”.

Plānots, ka veicamo darbu ietvaros Siguldas kapsētas veco kapu teritorijā tiks nozāģēti un izvesti kopumā deviņpadsmit, savukārt Allažu pagasta kapsētā un Mores pagasta kapsētā pa diviem bīstamiem un/vai slimību skartiem kokiem.

Informējam, ka zāģēšanas darbi tiks organizēti tā, lai netraucētu bēru ceremoniju norisi, kā arī tie netiks veikti brīvdienās, kad kapsētās ir lielākais apmeklētāju pieplūdums.

Jautājumu, kas saistīti ar novada kapsētu apsaimniekošanas darbiem, gadījumā lūdzam zvanīt Siguldas novada kapsētu pārzinei pa tālruni 26 402 201.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi